Neler Yeni

sa bana 300tl limitli klavye önericek???

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Doğru cidden şık bir tasarımı var ama ledleri biraz daha iyi olsa direk alırım ama değer fiyatına :D.

Fiyatına değermi dersen, sadece membrane klavyeleri hesaba katarsan değer yoksa genel olarak daha F/P leri çok.

serdar baskan

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
22,009
Mediakraft Türkiye Caferağa Mah. İstanbul
İsim
serdar aksu
İlgilendiği Kategoriler
bilim/deney
Teşekkürler, keşke kulağım ve ailem klavye seslerinden rahatsız olmasada güzel mekanik klavyeler alaydım ama rahatsız ediyor naparsın :D.
benimde ailem rahatsız olsa dahi aldırdım çünkü red switch yok kaliteli zaten blue switchin hissiyatı mükemmel red switche göre

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,782
İsim
.
Fiyatına değermi dersen, sadece membrane klavyeleri hesaba katarsan değer yoksa genel olarak daha F/P leri çok.
Yani membran olarak değer güzel baya ama 300 tl ye daha iyi seçenekler var 300-400 arası mekanik daha güzeller var ama aşırı sesliler mekanik hisli kullanıyorum onda bile çok sesli diyorlar

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
benimde ailem rahatsız olsa dahi aldırdım çünkü red switch yok kaliteli zaten blue switchin hissiyatı mükemmel red switche göre

Ben alsam geceleri kriz geçirip klavyeyi kafamda kırabilirler, çünkü membrane klavyeleri bile bazen çok öttürebiliyorum :D.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yani membran olarak değer güzel baya ama 300 TL ye daha iyi seçenekler var 300-400 arası mekanik daha güzeller var ama aşırı sesliler mekanik hisli kullanıyorum onda bile çok sesli diyorlar

Red dragonun ufak bir klavyesi var mesela çok tatlı, onu alabilirdim ama mekanik :d.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,782
İsim
.
500tl alan var
ben 150 alsam bayram ederim
Yani bende memnunum bazı arkadaşlarım tek kişiden 300 alıyor ama o kadar çok takmıyorum

Ben alsam geceleri kriz geçirip klavyeyi kafamda kırabilirler, çünkü membrane klavyeleri bile bazen çok öttürebiliyorum :D.

Red dragonun ufak bir klavyesi var mesela çok tatlı, onu alabilirdim ama mekanik :d.
Doğru red dragonun klavyeleri baya güzel ama red switch olsa bir ihtimal alırım blue switch kafa ütülüyor baya birde r6 apex gibi hızlı oyunlar oynayınca gece abovvv

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,782
İsim
.

ElectriX

80+ Silver
MK110? ama mekanik değil. Memkanik diye geçiyor.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom