Yılan Serdar 3T
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 2
- Reaksiyon skoru
- 5,073
Hadi son konu olsun hangisi? Son soruşum alıcam 10 dk sonra 2'sinden birini.
Philips Momentum SPK8614Hadi son konu olsun hangisi? Son soruşum alıcam 10 dk sonra 2'sinden birini.
Bu arada arada 70 TL fark var SPK daha ucuz.Philips Momentum SPK8614
K551 Vara yerine Rampage KB-R96 Ultimate çok daha iyi bir seçenek.Bu arada arada 70 TL fark var SPK daha ucuz.
Açıkçası 410'a çıkmam biraz Extreme.K551 Vara yerine Rampage KB-R96 Ultimate çok daha iyi bir seçenek.
Senin sorduğun ikiliden ise her türlü Momentum'u alırdım.
Kardeşim adam konu açmaktan yoruldu :d alcam diyor salK551 Vara yerine Rampage KB-R96 Ultimate çok daha iyi bir seçenek.
Senin sorduğun ikiliden ise her türlü Momentum'u alırdım.
Özellikleri nePhilips Momentum SPK8614
Vara zaten o fiyatta, o yüzden o fiyata çıkmışken bunu yerine her türlü onu alırım dedim.Açıkçası 410'a çıkmam biraz Extreme.
Günde 2 konu açıyorum nedense çok takıyorum bunu çünkü aldığım zaman 2 3 yıl bozulmadan kullanmak istiyorum bir de ilk mekanik klavyem :/Kardeşim adam konu açmaktan yoruldu :d alcam diyor sal![]()
Vara zaten o fiyatta, o yüzden o fiyata çıkmışken bunu yerine her türlü onu alırım dedim.
Alıntıyı görüntüle
Haklısın kardeşim. Bende klavye mi almadan aynı sen gibiydim.Günde 2 konu açıyorum nedense çok takıyorum bunu çünkü aldığım zaman 2 3 yıl bozulmadan kullanmak istiyorum bir de ilk mekanik klavyem :/
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Hocam diyelim Philips'in switch'i bozuldu ne olacak? Redragon'da yedek switch var ondan sordum.Momentum al geç.