Trendyol şartları değişti İÇERİ!!

Aga herkes kendi parasının derdinde.
Adamlar nereden para kazanacak?
Düşünceli olun.
Çok yerinde bir karar.
Umarım tepki yeselerde geri dönmezler.

Beleşe alıştınız tabii.
Gelip burada " doğru karar " diyenlere " kızgın " atıyorsunuz.
Yazık.
Maç başladiktan sonra kural değişmez demi

Trendyol az çakal değilsin.
Fakat veriyor parayı şaka maka.

biz onlara emin ol 50tl den çok daha fazla katkı ve çok daha fazla reklam yapiyoruz
Yapmayın o zaman. ;)
Sende Trendyol Avukati gibi onlari savunmuşsun tarafin neresi
Tamam.
Neyse güzelce derdimi anlatayım, tartışmak istemem. Kupon veriyorlar ama isteseler vermeyebilirlerdi de. O yüzden sanki vermek zorundalarmış gibi düşünmeniz mantıksız. Katılım şartlarında "Sonradan değişiklik yapma hakkına sahiptir" yazıyordur zaten muhtemelen. Okudunuz mu, okumadınız. Nokta.

Benzetme niye yanliş olsun ? Bir şey yapiyorsun adi her neyse ister iddia de ister maç de ve ortasinda çocuk gibi mızıkıyorsun en başta neredeydin ?

böyle 50 tl yapan bir sürü hesabı olanlar vardır galiba bana verebilecek varmı çok ihtiyacım var supplement alıcam da

Onların buna hakkı var ve sen bu kampanyaya katılarak bunu kabul ediyorsun.
İşaretlediğim yere bak.
.
Kabul ettiğimin farkindayim ama etik değil kampanyada 50 lira yerine 1 lira veriyoruz veya hiç vermiyoruz da yapabilir sence nasil olur veya 50 kaydetmeyi 500 yapsa hoş olur mu

Yapmayın o zaman. ;)

Tamam.
Neyse güzelce derdimi anlatayım, tartışmak istemem. Kupon veriyorlar ama isteseler vermeyebilirlerdi de. O yüzden sanki vermek zorundalarmış gibi düşünmeniz mantıksız. Katılım şartlarında "Sonradan değişiklik yapma hakkına sahiptir" yazıyordur zaten muhtemelen. Okudunuz mu, okumadınız. Nokta.
haklısın yapmasınlar ozaman ama şöyle düşün
baban sana diyorki ders çalışırsan sana para vereceğim ama sen ders çalıştıktan sonra ise istediğini yapmıyor sence bu doğru bişey mi insanları ***** yerine koyuyorlar

Kampanya sonradan değiştirmek etik bir davraniş değil en baştan yapacaksin veya hiç yapmayacaksin bu kadar basit

@Yasin Koçak kampanyaya katıldıysanız bu şartları kabul etmeniz gerekiyor.
1602013726757.png

En alt kısmı okursanız.

Kabul ettiğimin farkindayim ama etik değil kampanyada 50 lira yerine 1 lira veriyoruz veya hiç vermiyoruz da yapabilir sence nasil olur veya 50 kaydetmeyi 500 yapsa hoş olur mu
Hüsrana uğramadım değil. Vereceği kuponun süresi kısa değilse ben 50'ye tamamlarım.

böyle 50 TL yapan bir sürü hesabı olanlar vardır galiba bana verebilecek varmı çok ihtiyacım var supplement alıcam da
Empati yap. Sen verir miydin?

@Yasin Koçak kampanyaya katıldıysanız bu şartları kabul etmeniz gerekiyor.
Alıntıyı görüntüle
En alt kısmı okursanız.
Altta yazanin ben de farkindayim güzel insan ben etik değil diyorum marka itibarini sarsıyorsun Türktelekomun 50 download 24 download farkli fiyatlar isteyip sana satarken 50 download a kadar yazisi yazdığından dava açamaman gibi şey bunu kötüye kullaniyorlar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,167
Üyeler
196,906
Son üye
halimbii
Geri