Superonline Nasıldır?

AhmetN

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Reaksiyon skoru
2,723
Şuanda Türknet kullanıyorum hızı her hafta yavaşlıyor bende superonline a geçmeyi düşünüyorum kullananllar memnun mu?

Şuanda Türknet kullanıyorum hızı her hafta yavaşlıyor bende superonline a geçmeyi düşünüyorum kullananllar memnun mu?
Turknet kullanırken hangi altyapıyı kullanıyordun turkcelle geçince hangisini kullanacaksın ?

bölgeden bölgeye internet firması farklılık gösterebiliyor ama süperonline genelde nasıl dersen fiber altyapısı binada kutusu varsa güzel performans veriyor 100Mbps paketlerinden alırsan ama parasını haketmiyor.

eğer altyapın düzgün değilse hiç geçme daha kötüsü başına gelir yavaşlama türknetten dolayı değil altyapı paylaşımından dolayı oluyor bence kal

https://turk.net/fiber-internet/kadikoy bi şu link'in sonundaki "kadikoy" yazan yere ilçeni yaz ama ingilizce tuş diziliminde ö,ü,ç gibi şeyler olmadan.
Eğer alt bölgede verdiği sokaklar içinde isen bu baketlerden 85TL veya 125TL olan paketleri bi gözden geçir ondan sonra başka oparatöre geç derim.

Bilmiyorsan yardımcı olamam firmalara göre değil altyapıya göre yapın tercihinizi yoksa pişman olursunuz.
Sanırım Türk Telekom olması lazım ama Turkcell de hangisi var inan bilmiyorum

Geri