konu kapanmıştır

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
14,541
tmm aldım cevapları

Son düzenleme:
Birileri yine uçuyor..
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

En ucuz şehir Prag diye biliyorum oraya gidebilirsin.

indir.jpg

Birileri yine uçuyor..

En ucuz şehir Prag diye biliyorum oraya gidebilirsin.
öyde deil kank
yani geçinmemin ve geleceğim,n iyi olacağı biryer
ben ingliltere düşünüyorum ama
bilemiyorum
1.plan ingiltere 2.almabnya o yüzden dil öğreniyorum hem ingilizce hem almanca
buun dışında buralara benzer ülke

yok kanki miamiye gitmicem
berkcan gitti böyle ama

Arkadaşlar anlayın artık şunu. :D bir birikimin olmadan orada okuyup yaşayamazsın. Ya da tanıdığın. -Tanıdığın var mı ? Yok -Paran var mı ? Yok o zaman sen bu işi unut 😛

Arkadaşlar anlayın artık şunu. :D bir birikimin olmadan orada okuyup yaşayamazsın. Ya da tanıdığın. -Tanıdığın var mı ? Yok -Paran var mı ? Yok o zaman sen bu işi unut 😛
para biriktiricem
o aklımda
ingiltere yok ama avrupada yaşayan akraba var

Avrupa'da okumana gerek yok ing geliştirmek için. İngilizcesi anadili olan biriyle düzenli iletişim kurarsan geliştiğini fark edersin. Ben 1 sene öncesine kadar hep türk öğretmenlerden ing. eğitimi aldım. Seviyem b1 olmuş kem küm ediyordum konuşurken. En son b1 seviye derslerime Katarina isimli rus bir hocam girmeye başladı. İngilizceyi anadili gibi biliyor zaten. Artık konuşurken zorlanmamaya başladım. Bu farkı hissedebiliyorsun.

Beyler ingilizceyi Türkiyede de öğrenirsiniz
boşa paranızı yığmayın sırf başka ülkede öğrenicem diye

illa gidicem diyosan pound kaç tl ona bak babanın hesabında 30 bin pound varsa git

bu arada sadece üniversite ve part time iş düşünüyorum geçinme açısından ve bi birikim yapıcam

Avrupa'da okumana gerek yok ing geliştirmek için. İngilizcesi anadili olan biriyle düzenli iletişim kurarsan geliştiğini fark edersin. Ben 1 sene öncesine kadar hep türk öğretmenlerden ing. eğitimi aldım. Seviyem b1 olmuş kem küm ediyordum konuşurken. En son b1 seviye derslerime Katarina isimli rus bir hocam girmeye başladı. İngilizceyi anadili gibi biliyor zaten. Artık konuşurken zorlanmamaya başladım. Bu farkı hissedebiliyorsun.
ing var bende üni eğitimi kank yanlış anlama ingilizcem iyi denebilir

Beyler ingilizceyi Türkiyede de öğrenirsiniz
boşa paranızı yığmayın sırf başka ülkede öğrenicem diye

illa gidicem diyosan pound kaç TL ona bak babanın hesabında 30 bin pound varsa git
kanka üniversite okumak istiyorum çok pahalı olmayan bir şehirde yoksa pahalı bir şehride okumak düşünmemek ben

ing var bende üni eğitimi kank yanlış anlama ingilizcem iyi denebilir
Seviyen b1-b2 ise yurt dışına gidebilirsin. Orada speaking anlamında büyük gelişmen olur. Sadece speaking'ini geliştirmekle kalmaz hayatı da öğrenebilirsin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,209,927
Üyeler
195,208
Son üye
orhxn
Geri