Sıfır ürün satamıyorum :(

DH Forumun satış şartları neler? Mesaj sınırı falan?

Genel olarak liseli kızlar öyle.
Tokata özel değil.
Sizin tokatta öyle.
Sen birde istanbulu düşün☹☹
aga bende ist k.çekmeceyim ist has bişi değil elektronık telefon cagı bole yaptı emin ol son 1 senedir beni heycanlandran 1 kız bile olmadı hepsi yanı aynı düşünce yapısı davranıs istekler aynı her şey aynı

Sahibindene GeT ilan aç biraz yüksek fiyat aç mesela 1700' e satıcaksan 1800 yaz + %9 komisyonu hesaplayarak tabii. Ben 950 civarına satarım diyodum 2600' ü get ile 1050 TL ilan açtım adam elden 975' e aldı :D

aga bende ist k.çekmeceyim ist has bişi değil elektronık telefon cagı bole yaptı emin ol son 1 senedir beni heycanlandran 1 kız bile olmadı hepsi yanı aynı düşünce yapısı davranıs istekler aynı her şey aynı
Ben genel olarak sal*k birini görürsem uzaklaşıyorum.

Sahibindene GeT ilan aç biraz yüksek fiyat aç mesela 1700' e satıcaksan 1800 yaz + %9 komisyonu hesaplayarak tabii. Ben 950 civarına satarım diyodum 2600' ü get ile 1050 TL ilan açtım adam elden 975' e aldı :D
Hocam sahibindene koydum ama soyadımdan dolayı fake sandılar
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Gecenin bir yarısı arkada seni anan benim için doğurmuş canım şarkısı çalarken kameraya göz kırparak video atıyor. Hayır abi güzellik falan sorun değil,kızlar güzel ama beyin yok

DH Forumda satmayı dene belki alıcı çıkar orada.
DH forumda nasıl güveneceğim hocam ?

Hocam sahibindene koydum ama soyadımdan dolayı fake sandılar

Gecenin bir yarısı arkada seni anan benim için doğurmuş canım şarkısı çalarken kameraya göz kırparak video atıyor. Hayır abi güzellik falan sorun değil,kızlar güzel ama beyin yok

DH forumda nasıl güveneceğim hocam ?
Soyadın ne ki

Okulda arka siramda ki kız bana "sen sigara icmiyor musun oha " dedi hawli saniyor sigarayı :d
o my goddd bu corba cok tuzlu olmus deseydin sende

Okulda arka siramda ki kız bana "sen sigara icmiyor musun oha " dedi hawli saniyor sigarayı :d
şey de belalı erkeklerdne hoslanırmısın se evet derse 2 adet trafik cezam var dersin

o my goddd bu corba cok tuzlu olmus deseydin sende

şey de belalı erkeklerdne hoslanırmısın se evet derse 2 adet trafik cezam var dersin
🆎🅾️🅾️🅾️🅾️ 2 adet trafik cezası onu bunu bırak daha 15 yaşındayız :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,209,835
Üyeler
195,180
Son üye
whoops51
Geri