Windows olarak ne kurmalıyım

Merhaba sistemim önceliklr
Ryzen 3 3100 işlemci
Biostar b450 m anakart
Corsair vs 550 w psu
Xpg d30 8x2 3200mh z ram
İnno3d gtx 1660 super
Dark guardian mini kasa
Aoc24g1u 144hz 1ms

Sistem bu genellikle oyun odaklı olucak Windows 10 olarak ne kurmalıyız ve orijinal olarak nasıl kurabilirim
windows 10 home single language en iyisi (y)

windows 10 home kullanıyorum oyunda oynayabılıyorum ders ve ıs de yapabılıyorum sql vısual studıo photoshop fln da kurarkende bır sorun yaratmadı proya gore daha az ram dıyor dıye bılıyorum oyle dıyorlardı ne kadar azdır bılemıyorum sadece hdd varsa kullanım acısından sıkıntılar yaratabılır ssd onerılıyor wındows 10 ıcın

windows 10 home kullanıyorum oyunda oynayabılıyorum ders ve ıs de yapabılıyorum sql vısual studıo photoshop fln da kurarkende bır sorun yaratmadı proya gore daha az ram dıyor dıye bılıyorum oyle dıyorlardı ne kadar azdır bılemıyorum sadece HDD varsa kullanım acısından sıkıntılar yaratabılır ssd onerılıyor wındows 10 ıcın
samsung 250 gb ssd var
16 gb ram var

Sanal makine veya Profesyonel (Kurumsal) isler yapmayacaksan Home kurman daha iyi olur
Pro gereksiz ama herkes Pro nun daha performansli oldugunu dusunuyor
Aksine gereksiz islemler hizmetlerden dolayi performansi daha kotu

windows 10 home kullanıyorum oyunda oynayabılıyorum ders ve ıs de yapabılıyorum sql vısual studıo photoshop fln da kurarkende bır sorun yaratmadı proya gore daha az ram dıyor dıye bılıyorum oyle dıyorlardı ne kadar azdır bılemıyorum sadece HDD varsa kullanım acısından sıkıntılar yaratabılır ssd onerılıyor wındows 10 ıcın
Windows 10 Home Single Language daha iyi ama tek dil kullanıyor buda daha az depolama alanı kaplıyor anlamına geliyor :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,197,797
Üyeler
190,273
Son üye
Penah
Geri