Yurtdışında Üniversite.

Borsa Kaplanı

Cezalı
80+ Gold
En İyi Cevap
2
Reaksiyon skoru
9,688
Lütfen yardımcı olabilecek kişiler yazarsa sevirim.
17 yaşındayım İngilizceyi orta derecede biliyorum. Bir insanla günlük konuşma yapabilir konuşmaları anlayabiliyorum. Matematiğim iyi sayılabilcek düzey de. Orta düzeyde C# ve python biliyorum algoritma yapmaya çalışıyorum. Kripto paralar ile ilgileniyorum özellikle son 1 yıldır ekonomi ile aram çok iyi. Yurtduşında nasıl üniversite okuyabilirim? Ya da Türkiye' de okuyup yurtdışında master mı yapmalıyım? Hangi sınavlara girip nerelere başvurmalıyım? Sayısal bölüm seçtim.

Türk Lirası ekim ayı başından bu yana en fazla değer kaybeden para birimi  oldu | Euronews
bu varsa istediğin yerde okursun ilk gittiğinde mesela 100 euro luk bir yerde kalırsan 900 tl bir yemek yesen 10 euro 90 tl yani baya maddiyat istiyor

Bir ton vize işi var ayrıca derslerinin çok iyi olması lazım çünkü tanıdığım biri 460 puan ile zar zor gitti, bir ton aksilik çıktı öyle söyleyeyim.

Vizesiz ülkeler oluyor anlara bak, green card başvurusu yap ve az birikim yapıp git

avrupaya mı gitmek istersin amerikaya mı ?
indir.jpg

şaka bir yana ben de gitmek istiyorum. ama tek sorun matematiğimin ve paramın olmayışı.
pardon tek sorun demişim. aklıma gelmeyen daha çook "tek sorun"lar var.

Hocam tek başına zor ya.
Ben de yakında çıkmayı düşünüyorum .
Ama akrabam falan destek olmasa hayatta gidemezdim.

Tr de üni bitirmeden zor hatta imkansıza yakın

ESKİ KONU: Merhaba "". Bu konu artık güncel olmayabilir.
Geri