hamzadinc20
80+
- Reaksiyon skoru
- 30
Butce 700 tl ( cok az üstü de olabilir ) numpadsiz klavye onerisi istiyorum lutfen bilindik marka olsun tesekkurler .
Butce 700 TL ( cok az üstü de olabilir ) numpadsiz klavye onerisi istiyorum lutfen bilindik marka olsun tesekkurler .
Zaten bunu istiyodum ama turkce q degilKingston HyperX Alloy FPS Pro-M Oyuncu Klavyesi Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Kingston HyperX Alloy FPS Pro-M Oyuncu Klavyesi yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
bu tr sanırmZaten bunu istiyodum ama turkce q degil![]()
Türkçe Q dizilime sahip bildigin var mi ?![]()
GAMAKAY K87 Mekanik Klavye 87 Tuşlu Hot Swappable Type-C Kablolu USB 3.1 NKRO Şeffaf Cam Taban Gateron Anahtarı ABS İki Renkli Anahtar RGB Oyun Klavyesi
Yalnızca US$104.99, en iyi GAMAKAY K87 Mekanik Klavye, 87 tuşlu Çalışırken Değiştirilebilir Type-C Kablolu USB 3.1 NKRO Yarı Saydam Cam Tabanlı Gateron Switch ABS İki Renkli Tuş Başlıklı RGB Oyun Klavyesidir. Oyun oynamak ve yazmak için mükemmeldir ve size keyifli bir deneyim sunar. online satış...www.banggood.com
klavyenin her tarafı parlıyor müq .d![]()
GAMAKAY K87 Mekanik Klavye 87 Tuşlu Hot Swappable Type-C Kablolu USB 3.1 NKRO Şeffaf Cam Taban Gateron Anahtarı ABS İki Renkli Anahtar RGB Oyun Klavyesi
Yalnızca US$104.99, en iyi GAMAKAY K87 Mekanik Klavye, 87 tuşlu Çalışırken Değiştirilebilir Type-C Kablolu USB 3.1 NKRO Yarı Saydam Cam Tabanlı Gateron Switch ABS İki Renkli Tuş Başlıklı RGB Oyun Klavyesidir. Oyun oynamak ve yazmak için mükemmeldir ve size keyifli bir deneyim sunar. online satış...www.banggood.com
Knk yakında alloy origins core unda fps pro nunda Türkçesi çıkar. ayrı olarak almak istersen Türkçe tuş takımları satılıyorButce 700 TL ( cok az üstü de olabilir ) numpadsiz klavye onerisi istiyorum lutfen bilindik marka olsun tesekkurler .
Oha ayri olarak satiliyor mu ? Hyperx alloy fps pro alsam onu turkce q ye cevirebilir miyim ?Knk yakında alloy origins core unda fps pro nunda Türkçesi çıkar. ayrı olarak almak istersen Türkçe tuş takımları satılıyor
Evt ama tuşlar 220 TLOha ayri olarak satiliyor mu ? Hyperx alloy fps pro alsam onu turkce q ye cevirebilir miyim ?
Link atar misinEvt ama tuşlar 220 TL