Beyler windows'um kendi kendine

sansars

80+
Reaksiyon skoru
41
Beyler Windowsum kendi kendine arada sırada CMD açıp duruyor ve işlem başarılı yazıyor sizce ne olabilir?
Nasıl düzeltebilirim.

Beyler Windowsum kendi kendine arada sırada CMD açıp duruyor ve işlem başarılı yazıyor sizce ne olabilir?
Nasıl düzeltebilirim.
Crack mi indirdin ? windowsu vetya torrent kullanıyormusun

yok crack indirmedim önceden torrent kullanıyordum fakat yükledikten sonra siliyorum sürekli
Dostum crack le uğraşmayın kurun deneme sürümünü keyfinize bakın torent miş crack miş bırakın ya gerek yok

yok crack indirmedim önceden torrent kullanıyordum fakat yükledikten sonra siliyorum sürekli
Virüs taraması yaptır ozaman güzel bir trojan yemiş gibi duruyorsun Malwarebytes ve adwcleaner indir pc yi güvenli modda çalıştır tarama yaptır ondan sonra o torrent den indirdiğin oyun veya uygulamayı sil pc den

Nasıl düzeltebilirim.
Logunu benimle paylaş.

Virüs taraması yaptır ozaman güzel bir trojan yemiş gibi duruyorsun Malwarebytes ve adwcleaner indir PC yi güvenli modda çalıştır tarama yaptır ondan sonra o torrent den indirdiğin oyun veya uygulamayı sil PC den
geçen bir anti virüs uygulaması indirdi ADW diye bilgisayardan 1 saat kaldıramadım sence güvenmelimiyim erişimimi kısıtlıyor

geçen bir anti virüs uygulaması indirdi ADW diye bilgisayardan 1 saat kaldıramadım sence güvenmelimiyim erişimimi kısıtlıyor
Adwcleaner indirebilirsin senden izinde istemez kurulumda istemez

AdwCleaner ile tarama yaptıktan sonra Hijackthis logunu benle paylaş konuda anlattığım gibi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,192,463
Üyeler
189,270
Son üye
Bayra.m
Geri