firat sobutay
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 49
- Reaksiyon skoru
- 43,570
öncelikle 80x30 mouse pad var mı bilmiyorum
ama öneriniz varsa bekliyorum
bütçe 50-60tl
bütçe 50-60tl
Şuan 70x30 var küçük geliyor70x30 olmazmı ?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
SGE Gamingburada 70x30 Cm Siyah Kaydırmaz Taban Oyuncu Mousepad Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
SGE Gamingburada 70x30 Cm Siyah Kaydırmaz Taban Oyuncu Mousepad yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
90x40 falan bak benceŞuan 70x30 var küçük geliyor
xrades bakabilirsin @$ilent dediğin mousepad masaya yapışmıyor kayar bende 70x30 olanı var önerim xrades corsair 90x40 80x30 hiç duymadımŞuan 70x30 var küçük geliyor
Evet80cm X 30cm mi kastetmektesiniz?
Kaliteli ürünlere bakıyorum Addison gibi kayan mousepad bile çıkmış. Bulabilirseniz kaydırması kötü olabilir.
70x30 olmazmı ?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
SGE Gamingburada 70x30 Cm Siyah Kaydırmaz Taban Oyuncu Mousepad Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
SGE Gamingburada 70x30 Cm Siyah Kaydırmaz Taban Oyuncu Mousepad yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
şunu buldum bütçeyi aşıyor ama nasıldır?Kaliteli ürünlere bakıyorum Addison gibi kayan mousepad bile çıkmış. Bulabilirseniz kaydırması kötü olabilir.
Ben yorumlardaki arkadaşların yalancısıyım kaygan değil diyorlar.şunu buldum bütçeyi aşıyor ama nasıldır?
Normalde 70x30 yetiyordu ama laptoptan masaüstüne geçince değiştiBen yorumlardaki arkadaşların yalancısıyım kaygan değil diyorlar.