AlpacinoTR
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 241
merhabalar benim win 10 pro masaüstü bilgisayarım var, telefonum ile bluetooth eşleşmesi yapamıyorum siz nasıl yapıyorsunuz ?
pc'n eskiyse yapamazsın kanka işletim sistemin w10 pro olabilir ama sistem eskiyse bağlanmazmerhabalar benim win 10 pro masaüstü bilgisayarım var, telefonum ile bluetooth eşleşmesi yapamıyorum siz nasıl yapıyorsunuz ?
hocam o nasıl oluyor mesela ben kol bağlamak istiyorum pcye ama kablolu değil bluetooth ile onunla nasıl yapacağım?Sistemde bir bluetooth adaptörü yoksa bağlanamazsın.
![]()
Anten - Wifi Adaptör Fiyatları ve Modelleri - n11
Anten ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Anten çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.urun.n11.com
Bu adaptörü alınca artık bilgisayarda bluetooth özelliği oluyor. Yani bu adaptör sayesinde oyun kolunu bluetooth ile bilgisayara bağlayabilirsin.hocam o nasıl oluyor mesela ben kol bağlamak istiyorum pcye ama kablolu değil bluetooth ile onunla nasıl yapacağım?
sadece bilgisayara takmam yeterli yani bluetooth için onu.Bu adaptörü alınca artık bilgisayarda bluetooth özelliği oluyor. Yani bu adaptör sayesinde oyun kolunu bluetooth ile bilgisayara bağlayabilirsin.
Daha önce bir deneyimim olmadı, sanırım kutudan çıkan CD ile bir kurulum yapmak gerekiyor. Ardından bilgisayara takmak yeterli geliyor.sadece bilgisayara takmam yeterli yani bluetooth için onu.
tamam hocam sağ olun.Daha önce bir deneyimim olmadı, sanırım kutudan çıkan CD ile bir kurulum yapmak gerekiyor. Ardından bilgisayara takmak yeterli geliyor.
Rica ederim.tamam hocam sağ olun.