Ortası iyidir.Kontrol mü istiyorsun hız mı ikisinin ortası mı ?
Çok teşekkür ediyorum ama en sevemediğim oyunun resmini görmek istemem.Baskılı olduğu için düz siyah olandan daha ucuz.
100tl altına goliathus speed iyidir ama 100tl altında vardi ama mini versiyondu. Mini sorun olmaz derseniz onu öneririm. Ama medium boy isterseniz önerim budurOrtası iyidir.
Çok teşekkürler.100tl altına goliathus speed iyidir ama 100tl altında vardi ama mini versiyondu. Mini sorun olmaz derseniz onu öneririm. Ama medium boy isterseniz önerim budur
![]()
SteelSeries QcK Medium Mouse Pad Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz SteelSeries QcK Medium Mouse Pad fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! SteelSeries QcK Medium Mouse Pad özelliklerini incele, 449,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Bi de işin ilginç tarafı daha 1 hafta önce goliathus speed medium aldım 100tl'ye ama şuan 100tl'ye bulunmuyor medium boyu.100tl altına goliathus speed iyidir ama 100tl altında vardi ama mini versiyondu. Mini sorun olmaz derseniz onu öneririm. Ama medium boy isterseniz önerim budur
![]()
SteelSeries QcK Medium Mouse Pad Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz SteelSeries QcK Medium Mouse Pad fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! SteelSeries QcK Medium Mouse Pad özelliklerini incele, 449,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Kral senin mousepad parası benim sistemin parasına denk gelir aman diyim.ben hic yorum atmim bu konuda
Baskanim öyle deme yahu. Daha iyileri yakinda senin olsun. Asus qi mousepad yolda bileKral senin mousepad parası benim sistemin parasına denk gelir aman diyim.