Hacışakirli zemzem
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,792
50 TL bütçem var mini olmasın yeter yani medium large olabilir yeter ki kaliteli olsun
Bende alcam mouse mousepad50 TL bütçem var mini olmasın yeter yani medium large olabilir yeter ki kaliteli olsun
Bende de g102 prodigy var mousepad de mahalle bilgisayarsıcıdan aldım rengi soldu yırtıklar oluştu kirlendi üstünde leke filan oldu ve birazda kalın geliyor artıkBende alcam mouse mousepad
Ben g102 lightsync onada logitech markalı bişey almayı dusunuyom burda iyi bişey olursa alırım yardım pls
Bu ürüne bakabilirsin50 TL bütçem var mini olmasın yeter yani medium large olabilir yeter ki kaliteli olsun
Saol bende buna bakıyorum ama küçüğünü bulamadım saolBu ürüne bakabilirsin
![]()
Xrades 24 Model Mouse Pad 70X30 - 90X40 Gaming Oyuncu Mousepad Fiyatları ve Özellikleri
Xrades 24 Model Mouse Pad 70X30 - 90X40 Gaming Oyuncu Mousepad en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.urun.n11.com
Sepete eklerken boyutlarini seçebilirsinSaol bende buna bakıyorum ama küçüğünü bulamadım saol
https://www.hepsiburada.com/realx-7...esenli-mouse-pad-p-HBV00000UQM50?magaza=Realx g102 ile beraber kullanıyorum memnunum50 TL bütçem var mini olmasın yeter yani medium large olabilir yeter ki kaliteli olsun
Biliyorum ama en küçüğü 70 e 30 duSepete eklerken boyutlarini seçebilirsin
Bu mouse pad güzel gözüküyor ama üstündeki baskı çok bulanik diyenler vardi doğru mu ülke isimleri okunuyor muhttps://www.hepsiburada.com/realx-7...esenli-mouse-pad-p-HBV00000UQM50?magaza=Realx g102 ile beraber kullanıyorum memnunum
30x25 i var şuanBiliyorum ama en küçüğü 70 e 30 du
Çoğrafya dersinde kopya mı çekiceksiniz hocamBu mouse pad güzel gözüküyor ama üstündeki baskı çok bulanik diyenler vardi doğru mu ülke isimleri okunuyor mu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
30x25 i var şuan
Bana fark etmiyor speed olsun kaliteli olsun birde fazla abartılı olmasın yeterBiliyorum ama en küçüğü 70 e 30 du
Evet çok net değil, bende bunu bilerek aldım ama yine de çoğu okunuyor, aşırı bir bulanıklık yok. Mesela France yazısı net ama Paris yazısı biraz daha bulanıkBu mouse pad güzel gözüküyor ama üstündeki baskı çok bulanik diyenler vardi doğru mu ülke isimleri okunuyor mu
Coğrafya derslerinden geçeli çok oldu hocamÇoğrafya dersinde kopya mı çekiceksiniz hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bana fark etmiyor speed olsun kaliteli olsun birde fazla abartılı olmasın yeter
ben de bundan aldım 3-4 gün önce geldi memnunum gayet güzelBu ürüne bakabilirsin
![]()
Xrades 24 Model Mouse Pad 70X30 - 90X40 Gaming Oyuncu Mousepad Fiyatları ve Özellikleri
Xrades 24 Model Mouse Pad 70X30 - 90X40 Gaming Oyuncu Mousepad en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.urun.n11.com