Toukhan
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,472
Büyükşehirlerde sorun çıkmaz ama...Benim asıl korktuğum UPS KARGO ilçede yaşıyorsan ve UPS kargo'da kargon bulunuyor yandın..
Büyükşehirlerde sorun çıkmaz ama...Benim asıl korktuğum UPS KARGO ilçede yaşıyorsan ve UPS kargo'da kargon bulunuyor yandın..
UPS Baya belalı cidden küçüken oyuncak sipariş ettim 2 hafta ağladım gelmiyor diye en son babam alıp getirmişti en sonda bende psu aldım itopyadan en son ups yi orada kullandımBenim asıl korktuğum UPS KARGO ilçede yaşıyorsan ve UPS kargo'da kargon bulunuyor yandın..
Hocam siz merkeze gidecek bir araba hazırlığı yapmaya başlayın ilçeye yurt içi bile gelmiyor bazen.Ama ilçedeyim..
O birşeymi 3 Hafta önce Millenicom'a başvuru yaptım UPS kargo ile sözleşme göndericeklerdi Hâla elime ulaşmadı.UPS Baya belalı cidden küçüken oyuncak sipariş ettim 2 hafta ağladım gelmiyor diye en son babam alıp getirmişti en sonda bende psu aldım itopyadan en son ups yi orada kullandım
Hocam siz merkeze gidecek bir araba hazırlığı yapmaya başlayın ilçeye yurt içi bile gelmiyor bazen.
Aras bazen gün içinde bile siparişi getirebiliyor benim olduğum yerde en güvenilir aras en güvenilir olmayan ise yurtiçi yaklaşık olarak 30km ötede başka bir şubeye bazende başka bir ilçeye götürüyor.Yurtiçi,Aras,Sürat kargo oturduğum yere istanbuldan pazartesi sipariş ettiğim ürünü çarşamba sabahı elime getiriyorlar.
Bu itopya gibi sitelerde artık kargo firması seçme özelliği gelmeli..Aras bazen gün içinde bile siparişi getirebiliyor benim olduğum yerde en güvenilir aras en güvenilir olmayan ise yurtiçi yaklaşık olarak 30km ötede başka bir şubeye bazende başka bir ilçeye götürüyor.
Allah sabır versin dostum ben 3 hafta dayanamamO birşeymi 3 Hafta önce Millenicom'a başvuru yaptım UPS kargo ile sözleşme göndericeklerdi Hâla elime ulaşmadı.
Abi sen almanyada yaşıyorsun türkiyede değil karıştırdın herhaldeOha. Okudumda 6-8 gün aradi. Oha diyorum.
Pazar Amazon kimse calismiyor. Tek diparis online gitti.
Pazartesi 14:06 cargo yoladilar.
Sali 8:53 geldi ürün cargo la