İtopya kaç günde kargolama yapıyor ?

Benim asıl korktuğum UPS KARGO ilçede yaşıyorsan ve UPS kargo'da kargon bulunuyor yandın..
UPS Baya belalı cidden küçüken oyuncak sipariş ettim 2 hafta ağladım gelmiyor diye en son babam alıp getirmişti en sonda bende psu aldım itopyadan en son ups yi orada kullandım

UPS Baya belalı cidden küçüken oyuncak sipariş ettim 2 hafta ağladım gelmiyor diye en son babam alıp getirmişti en sonda bende psu aldım itopyadan en son ups yi orada kullandım
O birşeymi 3 Hafta önce Millenicom'a başvuru yaptım UPS kargo ile sözleşme göndericeklerdi Hâla elime ulaşmadı.

2 hafta en geç elinde olur.

Hocam siz merkeze gidecek bir araba hazırlığı yapmaya başlayın ilçeye yurt içi bile gelmiyor bazen.
:D Yurtiçi,Aras,Sürat kargo oturduğum yere istanbuldan pazartesi sipariş ettiğim ürünü çarşamba sabahı elime getiriyorlar.

:D Yurtiçi,Aras,Sürat kargo oturduğum yere istanbuldan pazartesi sipariş ettiğim ürünü çarşamba sabahı elime getiriyorlar.
Aras bazen gün içinde bile siparişi getirebiliyor benim olduğum yerde en güvenilir aras en güvenilir olmayan ise yurtiçi yaklaşık olarak 30km ötede başka bir şubeye bazende başka bir ilçeye götürüyor.

Aras bazen gün içinde bile siparişi getirebiliyor benim olduğum yerde en güvenilir aras en güvenilir olmayan ise yurtiçi yaklaşık olarak 30km ötede başka bir şubeye bazende başka bir ilçeye götürüyor.
Bu itopya gibi sitelerde artık kargo firması seçme özelliği gelmeli..

Oha. Okudumda 6-8 gün aradi. Oha diyorum.

Pazar Amazon kimse calismiyor. Tek diparis online gitti.
Pazartesi 14:06 cargo yoladilar.
Sali 8:53 geldi ürün cargo la

Oha. Okudumda 6-8 gün aradi. Oha diyorum.

Pazar Amazon kimse calismiyor. Tek diparis online gitti.
Pazartesi 14:06 cargo yoladilar.
Sali 8:53 geldi ürün cargo la
Abi sen almanyada yaşıyorsun türkiyede değil karıştırdın herhalde :D

Geri