Ogre rgb alabilirsin 320 340 arası bişeyMekanik Klavye Almak İstiyorum Aklımda bişey yok önerirseniz güzel olur ayarlanabilir ışıklı mışıklı mavi switch farketmez varsa güzel olur alacam.
hangisi ?Ogre RGB alabilirsin 320 340 arası bişey
hangisi ?
--
--![]()
GamePower Ogre Rainbow Outemu Red Switch Türkçe Q USB Mekanik Gaming Klavye - incehesap.com
GamePower Ogre Rainbow Outemu Red Switch Türkçe Q USB Mekanik Gaming Klavye fiyatını ve özelliklerini görmek için hemen incehesap.com'u tıklawww.incehesap.com
![]()
GamePower Ogre RGB Outemu Blue Switch Türkçe Q USB Mekanik Gaming Klavye - incehesap.com
GamePower Ogre RGB Outemu Blue Switch Türkçe Q USB Mekanik Gaming Klavye fiyatını ve özelliklerini görmek için hemen incehesap.com'u tıklawww.incehesap.com
Rampage kb R 91 olabilir optik switch ama rainbow
Üstteki rainbow alttaki rgb yani alttakiler bir turda 7 renk var ama üsttekine bir turda bir renk varhangisi ?
--
--![]()
GamePower Ogre Rainbow Outemu Red Switch Türkçe Q USB Mekanik Gaming Klavye - incehesap.com
GamePower Ogre Rainbow Outemu Red Switch Türkçe Q USB Mekanik Gaming Klavye fiyatını ve özelliklerini görmek için hemen incehesap.com'u tıklawww.incehesap.com
![]()
GamePower Ogre RGB Outemu Blue Switch Türkçe Q USB Mekanik Gaming Klavye - incehesap.com
GamePower Ogre RGB Outemu Blue Switch Türkçe Q USB Mekanik Gaming Klavye fiyatını ve özelliklerini görmek için hemen incehesap.com'u tıklawww.incehesap.com
Turda değil tuşdaÜstteki rainbow alttaki RGB yani alttakiler bir turda 7 renk var ama üsttekine bir turda bir renk var
Bu daha iyi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Buda optik switch ve RGB
Zarar edersinBunu Alacağım Galiba mouse zor olacak ama güzel gördüğüm bu var şuanlık saol![]()
Kafam karıştı yani yokmu güzel bi klavye yaZarar edersin
Biri optik biri outemu
Ogre de birkaç kişi basmama sorunu yaşadı önermiyorum
Dostum rgb ye takma clpso alma sakın basmama sorunları var gamepover da git rampage al kb r91 i ben aldım aşırı memnunum görünüşü değil performansı önemliBunu Alacağım Galiba mouse zor olacak ama güzel gördüğüm bu var şuanlık saol![]()