Malum Forum Üyelerinin Yalanları ve İftiraları Durmak Bilmiyor.

Dediğiniz sistemde F/P değil kaliteli sistem toplamışlar. Bunu anlamayacak ne var? İsteseler F/P sistem toplarlardı. Bu sistemin amacı kalite.
Sistemin düşük fiyatlı olması gerekmez.Fiyatının hakkını veriyorsa f/pdir.

adamın 2k bütçesi var adam gitsin corshair mi alsın şunu belirtelim bütçe ile alakalı
bütçen düşükse bunları almak zorundasın bunu anlamadın mı
bütçe meselesi
4k'ya rx570 çok iyidir
10k'ya kötüdür
bu değişir
her bütçeye değil düşük bütçeye göre düşünün
savunmuyorum ben fazla o psu'Ları sevmem ama bütçem olmadığı zaman corshair cooler master alamam kanka
(yanlışlarımı düzeltiniz lütfen var ise hata yaptım gibi hissediyorum)
Hocam mesela adamın 200 tl bütçesi var karışmam.Ha belki Cooler Master'ın falan o bütçede f/p kulaklığı vardır olabilir ama mesela Redragon mekanik varken Gamepower mekanik saçma.Aslında bence 800 tl altına mekanik olmaz Cherry MX kalitesinde ama mekanik istiyorsa bence Redragon.Kulaklıktan devam edersek 500 tl bütçesi varken Gamepower yerine HyperX daha mantıklı.Düşük bütçeye lafım yok.PSUda ise kısılmaması gerek.Sistemde ciddi sorun olabilir.Bu yüzden psu gibi önemli şeylerde kullanılmamalı bence.Monitördede ölü piksel durumları yaygın diye biliyorum.

Hocam mesela adamın 200 TL bütçesi var karışmam.Ha belki Cooler Master'ın falan o bütçede f/p kulaklığı vardır olabilir ama mesela Redragon mekanik varken Gamepower mekanik saçma.Aslında bence 800 TL altına mekanik olmaz Cherry MX kalitesinde ama mekanik istiyorsa bence Redragon.Kulaklıktan devam edersek 500 TL bütçesi varken Gamepower yerine HyperX daha mantıklı.Düşük bütçeye lafım yok.PSUda ise kısılmaması gerek.Sistemde ciddi sorun olabilir.Bu yüzden psu gibi önemli şeylerde kullanılmamalı bence.Monitördede ölü piksel durumları yaygın diye biliyorum.
bütçe kanka alacağın şeyi bütçe belirler

bütçe kanka alacağın şeyi bütçe belirler
Ben aksini demiyorum zaten fark ettiysem benim bahsettiğim şey klavye mouse kulaklık harici GamePower kullanılmamalı.(Gamepower derken öyle markaları kastediyorum.)Kulaklık mouse klavyede ise düşük bütçede tercih edilmeli.Yani benim lafım aslında yüksek bütçede Rampage,GamePower önerenlere.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bütçe kısıtı olmasa herkes 3090 falan alır.
Şidmi niye agresif bir giriş yaptın?

Ben aksini demiyorum zaten fark ettiysem benim bahsettiğim şey klavye mouse kulaklık harici GamePower kullanılmamalı.(Gamepower derken öyle markaları kastediyorum.)Kulaklık mouse klavyede ise düşük bütçede tercih edilmeli.Yani benim lafım aslında yüksek bütçede Rampage,GamePower önerenlere.

you are right
saol pozitifliğin için

Bu konu davaya kadar gider artık bence.

Nerdeyse her gün Technopat vs Donanımarşivi K.O atıyor.

Yok agresif değilim sadece mantıklı bir konuşma yaptım.

Ekler

• malumv209348290432094.png
    malumv209348290432094.png
    10.2 KB · Hit: 77
Geri