donanimarsivi.com
Bu yöntemi önermiyorum yanlış hatırlamıyorsam doğrulama sunucusu değiştiriliyor bu etkinleştirme için.Etkinleştirmek için:
Ücretsiz Windows 10 Etkinleştirme!
Herkese selam. İşlemi tüm detaylarıyla anlatacağım ve nasıl yapıldığını göstereceğim. Laflarıma internette 5-150 TL'ye satılan lisans anahtarlarının yasal olmadığını belirterek başlayayım. Zamanında bu konu Microsoft'a iletildi ve ucuz lisanların yasal olmadığı söylendi. Öyle bekleniyordu zaten...donanimarsivi.com
Microsoft un orijinal sitesinden deneme sürümünü kurabilirsin1000tl olmuş orjinal win 10 lar
KMS kurulurken Virüs bulaştırıyor. Programın kendisi.Bu yöntemi önermiyorum yanlış hatırlamıyorsam KMS sunucuları kullanılıyor bu etkinleştirme için.
bir şey soracağım forumda herkes korsan karşıtı korsan yasak ücretsiz win10 etkinleştirmek korsana girmiyor mu peki ???ISO ücretsiz.
Etkinleştirmek için:
Herkese selam. İşlemi tüm detaylarıyla anlatacağım ve nasıl yapıldığını göstereceğim. Laflarıma internette 5-150 TL'ye satılan lisans anahtarlarının yasal olmadığını belirterek başlayayım. Zamanında bu konu Microsoft'a iletildi ve ucuz lisanların yasal olmadığı söylendi. Öyle bekleniyordu zaten...donanimarsivi.com
bişey sorcam laptopdan win 10 lu pcye aktarırsam sorun çıkarmıISO ücretsiz.
Etkinleştirmek için:
Kendin ücretsiz etkinleştiriyorsun. Program yardımıyla değil. Korsana girmez.bir şey soracağım forumda herkes korsan karşıtı korsan yasak ücretsiz win10 etkinleştirmek korsana girmiyor mu peki ???
1000 tl verde alayım ozamanbir şey soracağım forumda herkes korsan karşıtı korsan yasak ücretsiz win10 etkinleştirmek korsana girmiyor mu peki ???
bu yüzden yanlış hatırlamıyorsam dedim. Doğrulama sunucusunu değiştiriyoruz sonuçta değil mi? O zaman sorun çıkma olasılığı vardır.KMS kurulurken Virüs bulaştırıyor. Programın kendisi.
Sunucularda KMS nin değil.
Bana göre evet giriyor ama 1000TL Windows 10 key çok pahalibir şey soracağım forumda herkes korsan karşıtı korsan yasak ücretsiz win10 etkinleştirmek korsana girmiyor mu peki ???