Ne olacak bu doların hali?

dexiN

80+
Reaksiyon skoru
184
Evet bildiğiniz üzere aylardır sistem parçaları soruyorum ama şöyle bir gerçek var DOLAR. Sizce sistemi toplamalı mıyım yoksa düşmesini mi beklemeliyim? Veya ne yapmalıyım (yatırım vs vs.)

Evet bildiğiniz üzere aylardır sistem parçaları soruyorum ama şöyle bir gerçek var DOLAR. Sizce sistemi toplamalı mıyım yoksa düşmesini mi beklemeliyim? Veya ne yapmalıyım (yatırım vs vs.)
şimdi ne desem tersi olabilir o yüzden kafana göre takıl

Aynı konuda kafam çok karışık.Ülke yetkilileri ülkenin durumu çok iyi deyip duruyor bir tek bana mı kötüye gidiyomuş gibi gözüküyor bu ülkenin hali?

Dusmesini beklemek sanki biraz hulkun gercek olmasini beklemek gibi birsey su siralar.ama elbette ben artacak demiyorum.hatta su siralar duraksadi.bence topla gitsin haci.

Ne yalan söyleyim düşeceğini hiç zannetmiyorum. Amerika'da seçimleri Biden kazanırsa ki öyle görünüyor, işler daha da zorlaşacak. Beklemenin de bir anlamı yok çünkü ülkede olumlu hiçbir şey yok.

Abicim dolar düşüyor düşüyor. TL değer kaybediyor.
Euro / Dolar
1602877172026.png

Hersey off stock
Dollar ve Euro seviyorum

Ne olacak bu dolarla ilgili konu açanlar?

Aynı konuda kafam çok karışık.Ülke yetkilileri ülkenin durumu çok iyi deyip duruyor bir tek bana mı kötüye gidiyomuş gibi gözüküyor bu ülkenin hali?
kötü kanka cidden
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Dolar ileride artadabilir düşedebilir.Karar senin.
kanka işte o yüzden soruyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ne olacak bu dolarla ilgili konu açanlar?
ilk defa açtım

Geri