- En İyi Cevap
- 17
- Reaksiyon skoru
- 72,610
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Cevabın oylamasi size kalıyor, bu konuda üyeler öz eleştiri yapmalı her şeyi yönetimden beklememek gerekiyor 
En iyi cevap yazmak isteyen üyeler:Cevabın oylamasi size kalıyor, bu konuda üyeler öz eleştiri yapmalı her şeyi yönetimden beklememek gerekiyor![]()
rapor sistemi güzel çalışıyor. O sistem çökmediği sürece güzel noktalara geliriz diye düşünüyorum.Cevabın oylamasi size kalıyor, bu konuda üyeler öz eleştiri yapmalı her şeyi yönetimden beklememek gerekiyor![]()
Her sayfayı yenilediğimde bildirim varmiş gibi gözükmesinin nedeni o bildirim yerindeki yuvarlak kutucuklari beyaz yaparsan ve yenilersen oluyor. @Mehmet YılmazCevabın oylamasi size kalıyor, bu konuda üyeler öz eleştiri yapmalı her şeyi yönetimden beklememek gerekiyor![]()
Olayı o zatenHer sayfayı yenilediğimde bildirim varmiş gibi gözükmesinin nedeni o bildirim yerindeki yuvarlak kutucuklari beyaz yaparsan ve yenilersen oluyor. @Mehmet Yılmaz
Mantığını anlamadim ama neyse alışırız herhaldeOlayı o zaten![]()
Beyaz noktanın amacı bildirimi okunmadı olarak işaretliyorsun böylelikle yeni bildirim gelmiş gibi gözüküyor.Mantığını anlamadim ama neyse alışırız herhalde![]()
Evet ama saniyelik bir uyari veriyor yanip sönüyor sayfa yenilendiğinde bu arada bilgilendirmen için saol.Beyaz noktanın amacı bildirimi okunmadı olarak işaretliyorsun böylelikle yeni bildirim gelmiş gibi gözüküyor.
Sayfayı yenilediğinde beyaz noktayı aktifleştirdikten sonra çıkan uyarı mı tekrar çıkıyor?Evet ama saniyelik bir uyari veriyor yanip sönüyor sayfa yenilendiğinde bu arada bilgilendirmen için saol.
Suistimal edilmeyecek şekilde bir düzen olacak isteseler de yapamayacaklar rahat olun. Forum üyeleri foruma can katan insanlardır hediyeleşmek güzel şeydir zaten benim tavrımı az çok biliyorsunuz yararlı kişiye illa bir yerde katkımı sunmaya çalışıyorumHocam bu en iyi mesaj sistemi suistimal edilebilir mi? Mesela 200 mesajlı üye daha önce mesaj atmasına rağmen (Sorunu çözen mesaj) 10000+ mesajlı kişi daha sonra benzer mesajı atıp En iyi mesaj şeysini alabilir. Beğeni konusunda yaşanıyor zaten...
Bu şekilde senin mesajina beyaz işaretlediğimde diğer fotoğraftaki gibi sayfa yenilememde normal bildirim gelmiş gibi 1 yaziyor ama 1 saniye içinde kayboluyor.Sayfayı yenilediğinde beyaz noktayı aktifleştirdikten sonra çıkan uyarı mı tekrar çıkıyor?
Evet, fark ettim.Bu şekilde senin mesajina beyaz işaretlediğimde diğer fotoğraftaki gibi sayfa yenilememde normal bildirim gelmiş gibi 1 yaziyor ama 1 saniye içinde kayboluyor.
Ben PC kullanıyorum, aynısı oluyor.Evet, fark ettim.
Bende de oluyormuş.
Mobil versiyona özgü bir durum mu bilmiyorum.