Cevdet Sunay
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 25,562
Yok fotoğrafı zaten fana attım fan dönmüyordu
tamam kanka atma zorlayan yok benimde rtx 3090 ım olsa bende atmazdım haklısın haklısınYok fotoğrafı zaten fana attım fan dönmüyordu
Pek İnanamayacam Sende Olduğuna Ama Varsa H.O.@Rambo_87 ve @i9 11920Xs forumda 3090 olan 2 kişi
Onun gigabyte benim nvida founders edition
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Gigabyte modeli agyette iyi
FOUNDERS EDİTİON u nereden aldın bende almayı düşünüyorum iyi kartmı?Yok fotoğrafı zaten fana attım fan dönmüyordu
Sahibinde yurt dışından alıp getitenden zldımFOUNDERS EDİTİON u nereden aldın bende almayı düşünüyorum iyi kartmı?
zaten pc yi önümüzdeki temmuz toplayacam 9 ay var 9 ayda her yerde on stock olurHayirli olsun.
Ta 2021 kadar her yer off stock olur ve 3060 uff derim. Baya sürer gelmesi piyasaya
İşte hhhhh
Sahibinde yurt dışından alıp getitenden zldım
2.el değil sıfır kutulu ama garantisiz
bunu diyen adam minecraft oynadığını düşünseneEvEt ArKAdAşLaR 2. 3090'ıMıZdA TaKıYoRuZ vE 16k OyUn KEAYFİ
Çok zorlandın mı bu fotoyu bulmakta https://images.app.goo.gl/KLUw6qdqsuTcUoT97İşte hhhhh
reis anakart asus fake foto alırken güzel seçİşte hhhhh
Tabi fake atcam sonra ksrt uçsun gitsinGuzel fake di bidaha olmasın![]()
Tested: 5 key things to know about Nvidia’s GeForce RTX 3090
Our GeForce RTX 3090 overview distills dozens of hours of hands-on testing to identify the five key takeaways about Nvidia's work-and-play titan of a graphics card.www.pcworld.com
Yalanlar Da Sinir Tanimiyorsunuz Fake AdamTabi fake atcam sonra ksrt uçsun gitsin