- Reaksiyon skoru
- 128
n11 den kulaklık aldım ve ürün gelmeden geldi dedim yanlışlıkla sıkıntı olur mu bu konuda cahilim yardım edin
siparişi tamamla yazıyordu yani ürün elime geldi bende aldım mantığı ben gelmeden öyle deeim sıkıntı olur muNeye ve kime geldi dedin?
Dostum ne dediğini anlamadım.siparişi tamamla yazıyordu yani ürün elime geldi bende aldım mantığı ben gelmeden öyle deeim sıkıntı olur mu
Eğer dolandirilirsan paran saticiya gitti bile ama urun eline sağlam şekilde geçerse sorun olmaz merak etmen11 den kulaklık aldım ve ürün gelmeden geldi dedim yanlışlıkla sıkıntı olur mu bu konuda cahilim yardım edin
Fury levelEğer dolandirilirsan paran saticiya gitti bile ama urun eline sağlam şekilde geçerse sorun olmaz merak etme
Sahibinde get falan varya o tür bir sistemde ürünü almadan urunu aldim diye onaylamis sanirimDostum ne dediğini anlamadım.
Bakın fury x kulaklık aldım 2 gün önce kargo verildi ve ürün elime gelince adama ürün elime geldi demen gerekiyor ben bunu gelmeden yaptım sorun olur muEğer dolandirilirsan paran saticiya gitti bile ama urun eline sağlam şekilde geçerse sorun olmaz merak etme
Dolandirilirsan olur dolandirilmazsan olmazBakın fury x kulaklık aldım 2 gün önce kargo verildi ve ürün elime gelince adama ürün elime geldi demen gerekiyor ben bunu gelmeden yaptım sorun olur mu
knk mail geliyor ya ürün elinize ulaştımı diye onu diyor sanırımDostum ne dediğini anlamadım.
fury level den aldımDolandirilirsan olur dolandirilmazsan olmaz
N11 sipariş sayfasındaknk mail geliyor ya ürün elinize ulaştımı diye onu diyor sanırım![]()
Sorun olmaz ya merak etmefury level den aldım