COMANDANTE
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 5
- Reaksiyon skoru
- 4,283
Yaş büyükmüş e tabii evlilik çok para ister doğru.Ben kendim kazaniyorum ama evliliği idare ettiremiyecegim için bu işlere kalkışmıyorum
Yaş büyükmüş e tabii evlilik çok para ister doğru.Ben kendim kazaniyorum ama evliliği idare ettiremiyecegim için bu işlere kalkışmıyorum
İllaki kamyon devirir oda iğrenç bişeyBenim bir arkadaşın arkadaşı var çocuk 10 ay yapmamış dokunsa bir karşı cins filan çavuşa oda boyanır o derece![]()
Evet çocuklar ailesine sorunca olmaz oğlum/kızım ayıp deniliyor bir süre sonra (erkeklerde pek olmuyor sanırımtürkiyenin çok ihtiyacı var çünkü
Ya ben harbiden sormuştum merak ettim![]()
sen gg oldun bileFazla 3 günde 1 yap çavuş uyanmaz birde çok yaparsan anca ele boşalırsın
Böyle bir şey olabilir mi? Hakemin iyi niyetle gelmesi lazım. Federasyon yöneticisi burada Galatasaray kazandı diye video çekiyor. Böyle bir şey yok, böyle bir şey olmaz. Biz bu takımın kaptanıysak çıkıp konuşmak zorundayız. Yazık, çok yazık. Futbol çok farklı yerlere gidiyor. Dudağım kanıyor, suratıma vuruyor, bir şey yok diyor. Durup dururken nasıl kanayabilir? Halil Umut Meler bugün buraya iyi niyetle gelmedi. Sezon başından beri Fenerbahçe'ye çok değişik şeyler yapılıyor, olmayacak şeyler yapılıyor. Burada bir tarih var, burada bu tarihi yok ettiler. Futbol adına bir şey söylemeyeceğim çünkü futbol yok sahada.Arada espri yapılıyor ve saygı çerçevesinde kesinlikle gerekli bir konu bak kesinlikle diyorum.
Neden yuh dediniz hocam fazla mi?
Yaşla bağlantılı uzunlukda artıyormuş doğru muInsallah