Tost Kayaoğlu
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 4
- Reaksiyon skoru
- 14,300
Tamam sağolaynen
Tamam sağolaynen
D-Dostum Medusa ile Cloud ll arasında fark yok mu dedinGamepower MEDUSA
Çok berbat bir kulaklık 6 ayda pedleri soyuldu ped diye bir şey kalmadı.Mikrofonu bozuldu.sağ taraftan ses gelmemeye başladı.Ama ilk zamanlarda ses kasma güzeldi.
Diğer yönler?Ses kasmadan bahsettim zaten.
Hayırlı olsun gayet kaliteli bir kulaklık.
Bu kulaklığın sevmediğim noktası, bana mikrofonu kaliteli gelmiyor. Yani her ne kadar gürültü engellese de kalitesini beğenemiyorum.
Ses kalitesi güzel mikrofon çok başarılı.konfor yönünden beklediğimdende iyi.Deri padi kullanmadım diğerini kullanıyorum.Şuanlık çok memnunum.Benim için önemli olan konfordu zaten.Diğer yönler?
Senin sayende aldım valla saol sıfır rampage ile bunun arasında kalmıştım buna karar kıldım ve aldım.Lakin 900 TL verirmiyim vermem.Diğer yönler?
900tl bende verdirmem kimseyeİlk defa senden duydum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ses kalitesi güzel mikrofon çok başarılı.konfor yönünden beklediğimdende iyi.Deri padi kullanmadım diğerini kullanıyorum.Şuanlık çok memnunum.Benim için önemli olan konfordu zaten.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Senin sayende aldım valla saol sıfır rampage ile bunun arasında kalmıştım buna karar kıldım ve aldım.Lakin 900 TL verirmiyim vermem.
Haklı olabilirsin bende etrafımda bunu söyleyeni duymadım. Kablosuz bir kulaklık olsa anlarım zaten Arctis Pro da bile çok iyi mikrofon yok Wireless konusunda. Ama kablolu bir kulaklıkta sesin tertemiz berrak bir şekilde gelmesini beklerdim.İlk defa senden duydum.
Cloud ll'den Fury X'e geçip bana memnun değilim diyen kaç kişi var haberin var mıHaklı olabilirsin bende etrafımda bunu söyleyeni duymadım. Kablosuz bir kulaklık olsa anlarım zaten Arctis Pro da bile çok iyi mikrofon yok Wireless konusunda. Ama kablolu bir kulaklıkta sesin tertemiz berrak bir şekilde gelmesini beklerdim.
Furylevel hem Drop Plus'ın hem de Cloud Alpha S in mikrofon testini yapmış oradan sana kesit atıcam (Cloud 2 ile Alpha S in mikrofonu benzer diye biliyorum o yüzden öyle seçtim)
Bak Furylevel'de benimle aynı fikirde. Cloud Alpha S te ses sanki uçak kokpitinden geliyormuş gibi hissettiriyor. Ama Drop Plus'ta öyle değil.
Drop Plus ile Cloud 2 yi karşılaştırmıyorum ama mikrofon olarak Cloud 2 ve Alpha S i beğenmiyorum
Ne alakası var bununla?Cloud ll'den Fury X'e geçip bana memnun değilim diyen kaç kişi var haberin var mı?
''Alpha S'te ses uçak kokpitinden geliyor gibi'' diyince mic değilde ses sandımNe alakası var bununla?
Ben sadece mikrofonunu beğenmediğimi söyledim. Ben Fury X ile daha iyi ses kasılır Cloud 2 alınmaz demiyorum.
Gayet güzel bir kulaklık olduğunu da söyledim.
Ayrıca ben burda Fury X ile karşılaştırmadım nereden aklına geldi bu kulaklık?
Keşke tam olarak okusaydın yazımı. Bu arada video linki belirli bir dakikadan başlıyor tam mikrofon testlerine denk geliyor.
İzle bak anlayacaksın ne demek istediğimi.
Orada mikrofon demem daha iyi olurdu doğru diyorsun.''Alpha S'te ses uçak kokpitinden geliyor gibi'' diyince mic değilde ses sandım
Ses olunca Fury X Drop Plus'tan daha üstün olduğundan onu örnek verdim.