Yardım Ekran Kartı OC Ama Daha Az FPS ?!

G.O.A.T.

80+ Platinum
En İyi Cevap
6
Reaksiyon skoru
26,220
2070S ekran kartının çekirdek hızını 2100MHz e, bellek hızını da 7100 MHz e çıkarmama rağmen önceden 1-click oc ile 300FPS aldığım cs:go da şimdi 250FPS arada sırada görüyorum. ayarlar aynı bu arada. sebebi nedir? yardımcı olabilir misiniz? hiçbi şey anlamadım çünkü :/

Besler ama tekil çekirdek olarak düşük olduğu için tekil çekirdeğe binen yük artıyor. tek çekirdeğin oyunlardaki önemi ortaya çıkıyor :)

overclock mu gerek ona da =(
Senin bahsettiğin CPU darboğazı ile bu tek çekirdek darboğazı farklı.

OC ile azaltabilir ve FPS arttırabilirsin evet ama bence pek gerek yok. Sonuçta o ekran kartı OC'unun kazancını farklı yerde kullanırsın.

En İyi Cevap
Senin bahsettiğin CPU darboğazı ile bu tek çekirdek darboğazı farklı.

OC ile azaltabilir ve FPS arttırabilirsin evet ama bence pek gerek yok. Sonuçta o ekran kartı OC'unun kazancını farklı yerde kullanırsın.
peki ekran kartının bu overclocku dediğiniz gibi işe yaradı benchamrkta filan da, bari fps im düşmeseydi bea :cry:

• Üzgün
Reaksiyonlar: Blue
tekli çekirdek darboğazı mı o zaman hocam bu sorun
@MBZ| dediği sorun mu var
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

fortnite ım sorunlu olunca onu da sildim. başka oyun yok
Çok da kafaya takman gereken bir şey değil.

Ayrıca bu tekli çekirdek performansını RAM çok etkiliyor Ryzen sistemlerde. Senin RAM 2133MHz mi hâlâ daha?

Çok da kafaya takman gereken bir şey değil.

Ayrıca bu tekli çekirdek performansını RAM çok etkiliyor Ryzen sistemlerde. Senin RAM 2133MHz mi hâlâ daha?
valla kafasın kıracam ikisi de sorunsuz memtestte 16gb testte olduğu gibi :mad:

rami çözmek gerek o zaman
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

O kadar detayını bilmiyorum. @MBZ| diyorsa doğrudur!
bak bu doğru :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,416
Üyeler
192,712
Son üye
elprimoo
Geri