helpyardımplz
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 2,273
Konu sahibi ban yedi herhalde.
NedenkiKonu sahibi ban yedi herhalde.
Ama kasımda sınav var ve 0 ımEğitim alamıyorsun diye canınamı kıyacaksın? Dostum intihar etme sakın.
Hayallerim ile oynuyorlarEğitim alamıyorsun diye canınamı kıyacaksın? Dostum intihar etme sakın.
Ülkeyi şuan yöneten ülkeyi mi geliştiriyor aksine geriye gidiyoruz. Ülkede + olan hiçbir şey kalmadı. Daha konuşurum ama konuşmayacağım.
Seni forumda bayadır görüyorum da hep şikayet ediyorsun. Şikayet etmek yerine bir şey yapmaya çalışsaydın belki böyle olmazdı. Bu arada annen baban nerede ? senin böyle şeyler düşündüklerini biliyorlar mı acaba ?Nedenki
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Ama kasımda sınav var ve 0 ım
Hocam neden arkadaşın açtığı konulara bastıklarımda şuanki 2 konusu çıkıyor, eskileri de çıksa da baksam.Sen geçenlerde yine böyle bir gönderi açmamış mıydın? Sonra özür dilemiştin hani?
Yok o Almanya ve intihar etikdir adlı 2 konumduSen geçenlerde yine böyle bir gönderi açmamış mıydın? Sonra özür dilemiştin hani?
Aynen dostum metroya kaçak biner giderim kütüphaneye en mantıklı çözüm bu.Seni forumda bayadır görüyorum da hep şikayet ediyorsun. Şikayet etmek yerine bir şey yapmaya çalışsaydın belki böyle olmazdı. Bu arada annen baban nerede ? senin böyle şeyler düşündüklerini biliyorlar mı acaba ?
Ben ne diyorum sen ne anlıyorsun.Yok o Almanya ve intihar etikdir adlı 2 konumdu
Kendimi imha etmek daha yeni piyasaya sürdüm
Aynen dostum metroya kaçak biner giderim kütüphaneye en mantıklı çözüm bu.
Ben sizi hatırladım da siz kimi örnek almalıyım diyordunuz neden o kişiyi idol almıyorsunuz? Şuan Elon Musk idolunuz olmuş olmakta sanırım neden ısrarlı değilsiniz Elon Musk gibi.Nedenki
Ama kasımda sınav var ve 0 ım
Hayallerim ile oynuyorlar