25 TL Altı KALİTELİ VGA Kablo Önerisi

DonanımFikir

Moderatör
En İyi Cevap
10
Reaksiyon skoru
36,895
Evet arkadaşlar önceki konumda monitörde sıkıntı olmuştu kablodan olabileceğini düşündüm ve yeni kablo düşünüyorum fakat dayanıklı ve kaliteli kablo öneriri istiyorum

Ayrıca VGA Kablomunda ucunda beyaz bir aparat var oradan bilgisayara bağlanıyor O aparat nedir ne işe yarar ve onunda fiyatı nedir?

Evet arkadaşlar önceki konumda monitörde sıkıntı olmuştu kablodan olabileceğini düşündüm ve yeni kablo düşünüyorum fakat dayanıklı ve kaliteli kablo öneriri istiyorum

Ayrıca VGA Kablomunda ucunda beyaz bir aparat var oradan bilgisayara bağlanıyor O aparat nedir ne işe yarar ve onunda fiyatı nedir?
Dönüştürücü mü var ucunda ?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Dönüştürücü mü var ucunda ?
https://www.hepsiburada.com/s-link-sl-vga015-vga-1-5m-kablosu-p-HBV000002QTPF bunu alabilirsin

VGA'yı HDMI'ya veya DP'ye çevirmeni sağlıyor o aparat. Aşağıya linkini bıraktım, ortalama 25 TL civarına bulabilirsin.

Dark'ın kablosunu öneririm, kalitelidir.

VGA'yı HDMI'ya veya DP'ye çevirmeni sağlıyor o aparat.

ama bilgisayar eski
ATI HD2000 serisinden bir ekran kartı var sistemde

Fotoğrafı var mı o aparatın ?
fotosunu çekemedim başka bir yerde malesef
ama bir ucu vga bir ucu bilgisayar kasaına bağlanıypor

ama bilgisayar eski
ATI HD2000 serisinden bir ekran kartı var sistemde
Ekran Alıntısı.PNG

bunun gibi bir şey mi ?

tasarımı öyle değil

VGA'yı HDMI'ya veya DP'ye çevirmeni sağlıyor o aparat. Aşağıya linkini bıraktım, ortalama 25 TL civarına bulabilirsin.

ama tasarımıda öyle değil

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,207,881
Üyeler
193,819
Son üye
POWER90
Geri