Yardım İşlemci driver güncelleme nasıl yapılır?

Alpercan

80+
Reaksiyon skoru
16
Arkadaşlar amd ryzen 3500x işlemcim var overclock yapılmıiş vaziyette. İşlemci güncellemesi yapılıyomu bilmiyorum yapılıyosa nasıl yapılıyo ve yaptığım zaman overclock gidermi. iyi günleeeer

amd sitesinin support bölümünden bilgileri girerek driverları indirebilirsin

İşlemci driverı değil, anakart biosu güncellenir. Biosunda güncellemeleri kontrol et diye bi seçenek olmalı ya da anakartın resmi sitesinden zaten bulup indirebilirsin. Eğer biosu güncellersen fabrika ayarlarına döner o yüzden önceden onları kayıt alman fayda sağlayacaktır.

amd sitesinin support bölümünden bilgileri girerek driverları indirebilirsin
lan ben xeon 3440 aldım hiçbirşey yapmadan kullanıyorum driver falan da bir şey ne istedim ne de yükledim yüklemem gerekiyormu asdasdsadsa

tamamdır teşekkürler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

lan ben xeon 3440 aldım hiçbirşey yapmadan kullanıyorum driver falan da bir şey ne istedim ne de yükledim yüklemem gerekiyormu asdasdsadsa
gerekmiyo ama en güncel sürüm tabi performans bakımından ileri götürecektir

ben de dün güncelledim oyunlar acılınca sorun çıkartabilir diye uyarı çıktı bilgisayarımı aldığımdan beri ilk kez güncelledim

tamamdır teşekkürler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

gerekmiyo ama en güncel sürüm tabi performans bakımından ileri götürecektir
gerekmiyor diyorsun knks ama en güncel sürüm ilreyie götürücek diyorsun reis kafam karıştı adasdsadsadsafrfwesr thwen

İşlemcinin driver ı yoktur.

İşlemcinin sürücüsü olmaz, anakartın BIOS'u veya chipset'in driver'ı olur. AMD'nin sitesinden indirilebilir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,175,820
Üyeler
186,674
Son üye
ardagozde
Geri