overclock ayarları gidermi acabaamd sitesinin support bölümünden bilgileri girerek driverları indirebilirsin
lan ben xeon 3440 aldım hiçbirşey yapmadan kullanıyorum driver falan da bir şey ne istedim ne de yükledim yüklemem gerekiyormu asdasdsadsaamd sitesinin support bölümünden bilgileri girerek driverları indirebilirsin
gerekmiyo ama en güncel sürüm tabi performans bakımından ileri götürecektirlan ben xeon 3440 aldım hiçbirşey yapmadan kullanıyorum driver falan da bir şey ne istedim ne de yükledim yüklemem gerekiyormu asdasdsadsa
gerekmiyor diyorsun knks ama en güncel sürüm ilreyie götürücek diyorsun reis kafam karıştı adasdsadsadsafrfwesr thwentamamdır teşekkürler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
gerekmiyo ama en güncel sürüm tabi performans bakımından ileri götürecektir
yapmasanda olur manasında knkgerekmiyor diyorsun knks ama en güncel sürüm ilreyie götürücek diyorsun reis kafam karıştı adasdsadsadsafrfwesr thwen
o zaman niye bunu güncelledik şunu güncelledik diyorlar işlemcinin sürümünü güncelledik diyorlar amaİşlemcinin driver ı yoktur.
bıosu güncellediğimde chipset güncelleniyomu yoksa ayrı ayrı güncellememmi lazımİşlemcinin sürücüsü olmaz, anakartın BIOS'u veya chipset'in driver'ı olur. AMD'nin sitesinden indirilebilir.