Redbox ve Superbox hakkında .

Ayrıca konu dışına yazacağım dedim , başka bir foruma değil.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Başka bir yere götürdüğün zaman kısıtlama oluyormu
henüz başka bir yere taşımadım. Üniversite öğrencisiyim. Hem evde hem yurtta kullanmak için aldım açıkçası. Daha yurda götürme imkanım olmadı malum kapalı olduğu için.

Boşverin kendi yaşayıp görsün :D
Herhalde anlamak istemiyorsunuz , diğer servis sağlayıcıları 1-3 mbps upload veriyor ve benim işim yayın yapmak , fotoğraf yüklemek , üretim yapmak , tüketmek değil.

Herhalde anlamak istemiyorsunuz , diğer servis sağlayıcıları 1-3 mbps upload veriyor ve benim işim yayın yapmak , fotoğraf yüklemek , üretim yapmak , tüketmek değil.
100 mbps yi şuan altyapım desteklemiyor VDSL veya fiber yok. Tek seçeneğim bu

Türkiye de hangi servis sağlayıcısını alırsan al , bir şekilde sorun yaşayacaksındır.

SADECE UPLOAD HIZINA ÖNEM VERİYORUM VE BU NEDENLE BELİRTTİĞİNİZ DURUMLARI BİLEREK BU SEÇİMİ YAPIYORUM.

Türkiye de hangi servis sağlayıcısını alırsan al , bir şekilde sorun yaşayacaksındır.

SADECE UPLOAD HIZINA ÖNEM VERİYORUM VE BU NEDENLE BELİRTTİĞİNİZ DURUMLARI BİLEREK BU SEÇİMİ YAPIYORUM.
Umarım anlaşılmıştır

Umarım anlaşılmıştır
Türkiyede servis sağlayıcıları sizin anlattığınız gibi değil internetim gayet iyi ve çok iyi değerler alıyorum.
100mbps desteklemiyorsa diyorsun 15mbps vodafoneye geçiyorsun,komiksiniz.
O internet ile yayın yapabileceğini ve çok iyi performans alabileceğini sanıyorsan eğer yayını açıp 500ms ile oynarsın oyun artık.

Türkiyede servis sağlayıcıları sizin anlattığınız gibi değil internetim gayet iyi ve çok iyi değerler alıyorum.
100mbps desteklemiyorsa diyorsun 15mbps vodafoneye geçiyorsun,komiksiniz.
O internet ile yayın yapabileceğini ve çok iyi performans alabileceğini sanıyorsan eğer yayını açıp 500ms ile oynarsın oyun artık.
100 mbps için yaklaşık 100 TL veriyorsunuz sanırım , ve buna iyi diyorsunuz.

Dostum Almanya da 1gbt internet yaklaşık 35 Euro ve burdaki kadar düşük upload hızları yok

Dostum Almanya da 1gbt internet yaklaşık 35 Euro ve burdaki kadar düşük upload hızları yok
O zaman almanyada yaşabilirsin türkiyede yaşıyorum ve alım gücü enflasyon dolar durum ortada başka ülkelerle kıyaslamanın bir mantığı yok.Türkiyede daha 8mbps internet kullananlar varken benim 100mbps altyapımın olması ve 105tl veriyor olmam gayet iyi ama sizin tercihiniz bu son yorumum.

Çok iyi olur deneyimlerinizi paylaşırsanız
şans eseri tam 5dakika önce kurdular şuan indirme 58mbbs upload 13 pingede bakıcağım csgo da test ederek

ping ise 0 ayarlı halde 60 58 arası

Son düzenleme:
şans eseri tam 5dakika önce kurdular şuan indirme 58mbbs upload 13 pingede bakıcağım csgo da test ederek

ping ise 0 ayarlı halde 60 58 arası
Gayet iyi , Redbox ta bu kadar iyi olacağını sanmıyorum

evde sadece benim bilgisayar çalışınca telefonları devre dışı bırakınca ise 79mbbs oluyor maks gördüğüm upload ise 19 gördüm maks eğer tek kullancaksan alabilirsin bence
Hangi paketini aldınız

@HayriPotter bir sorun mu var ?

evde sadece benim bilgisayar çalışınca telefonları devre dışı bırakınca ise 79mbbs oluyor maks gördüğüm upload ise 19 gördüm maks eğer tek kullancaksan alabilirsin bence
Hayırlı olsun
umarım sıkıntı yaşamazsınız

Hangi paketini aldınız

@HayriPotter bir sorun mu var ?
upload amaçlı alacağınızı görmedim saygısızlık ettiysem özür dilerim. Umarım en uygun internet sağlayıcısını bulur ve sıkıntılarla karşılaşmazsınız.
superbox konusundaki memnuniyetsizliğim download kısmında upload a lafım yok.

Hayırlı olsun
umarım sıkıntı yaşamazsınız

upload amaçlı alacağınızı görmedim saygısızlık ettiysem özür dilerim. Umarım en uygun internet sağlayıcısını bulur ve sıkıntılarla karşılaşmazsınız.
superbox konusundaki memnuniyetsizliğim download kısmında upload a lafım yok.
Bir sorun mu var derken size demedim

He bi dk şimdi anladım , sorun değil brom

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,175,627