Avast Free Antivirüs

Yigitcan

80+
Reaksiyon skoru
71
Arkadaşlar bilgisayarıma antivirüs programı kurmaya karar verdim. Avast Uygun geldi ve onu kuruyorum. Acaba kullanan varmı ? Nasıl bir antivirüs programı?

Arkadaşlar bilgisayarıma antivirüs programı kurmaya karar verdim. Avast Uygun geldi ve onu kuruyorum. Acaba kullanan varmı ? Nasıl bir antivirüs programı?
Knkm kurma sakın virüs bulaştırıyor ben kullandım pişman oldum

Bir ara kullanmışlığım var. Orta seviye bir antivirüs, sonra memnun kalmayıp sildim.

Knk onun yerine ESET yükle internetten key kopyala ben şuan öyle kullanıyorum

Açıkçası ben Antivirüs programı kullanmayın gerekli bulmuyorum. Bilgisayardan anlıyorsan ve nereye girip girmeyeceğini neyi indirip indirmeyecegini bildiğin zaman hiç bir şey olmuyor.

Bence de. Şu an ben de Windows Defender kullanıyorum sadece.

Sildim arkadaşlar tekrar windows defender yetiyo Sağolun cevaplarınız ve yardımlarınız için.

Avast kendini virüslü olarak algılayan, kullanıcıların verilerini büyük şirketlere satan, zamanında kendisi hacklenen bir antivirüstür. Kaspersky Security Cloud Free, özel yapılandırılmış Comodo gibi daha iyi olanlarını öneririm.

windows defender yetiyor
Windows Defender son zamanlarda kendini geliştirmiş bir yazılım olsa bile hâlâ yeterli düzeyde değildir. Yeni virüsleri algılayamama, virüssüz şeyleri virüslü algılama (yanlış alarm) gibi bir huyu vardır.

Özellikle yeni tarzda STOP Ransomware denilen kullanıcıların verilerini şifreleyip para isteyen virüslere karşı yeterli korumayı sağlayamamaktadır.

Avast'ın kendisi virüs.

• Beğen
Reaksiyonlar: yk38
Geri