minecraft youtuberleri'nin mouse seçimleri

adam sırf minecraft için razer alıyo gidiyo da
acaba bir oyun için neden bu kadar önemli mouse
sonuçta csgo deil valorant deil mc
Alacağı İyi tıkı olması lazımki block koyarken daha rahat koyabilesin PVP atarken daha rahat adamı kesebilesin ve konforda önemli bu yüzden biraz daha iyi mouse seçmek isterler.
Bi de adamın da zevkine kalmış.

saçma değil mi?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

neden?
açıklarsan sevinirim
bir fighta girdiğinde mousenin eline bir problem yaratmaması tam oturması rahat olması lazım ki jitterı daha sağlam oturtasın bir de o mouselerde bildiğim kadarıyla daha yüksek cpslere çıkıyorlar

adam sırf minecraft için razer alıyo gidiyo da
acaba bir oyun için neden bu kadar önemli mouse
sonuçta csgo deil valorant deil mc
Ben bişey demiyorum geçen mc için 15k lık sistem dizenler var dedim çoğu kişi linçledi ağzımı açmıyorum bu konuda banane.

Jitter a daha uygun demek ki. Gerçi ben g102 ile 14 cps görüyorum da

Ben bişey demiyorum geçen mc için 15k lık sistem dizenler var dedim çoğu kişi linçledi ağzımı açmıyorum bu konuda banane.
adam gta v csgo oynayacak rx570 sistem
ada sadece minecraft oynayacak rtx2080ti sistem

Jitter a daha uygun demek ki. Gerçi ben g102 ile 14 cps görüyorum da
kanka yani o fiyatlara daha f/p olanlar var ancak deathader razerde deil anca deathader

Ben şuan Platoon LP-1590 İle aimli 13-14 CPS Yapıyorum aslında en azından benim için öyle aman aman önemi yok.

everestin mousesi yeter hani varya damarlı ışıklı mışıklı

kanka yani o fiyatlara daha f/p olanlar var ancak deathader razerde deil anca deathader
Adamların takıntısı var herhalde, ne bileyim :D

İşte diyorum parasına yazık bari 2060 alsın çoğu kişi linçledi boş konu yazdım geçtim uyarı aldım gene bana kötü yansıdı.

minecraft 1.8 pvp sinde mouse çok önemlidir sert ve jitter click yapılan kaliteli mouse lazım saçma değil yani

İşte diyorum parasına yazık bari 2060 alsın çoğu kişi linçledi boş konu yazdım geçtim uyarı aldım gene bana kötü yansıdı.
minecratf için gt750 ti 16gb ram yeter

minecraft 1.8 pvp sinde mouse çok önemlidir sert ve jitter click yapılan kaliteli mouse lazım saçma değil yani
kanka daha iyisi varken neden deathadder

Geri