Bu araba ilani nasıl?

Kanka boya badana alma bence gizli işlem görmüş olabilir kaza gizleme gibi
Knk arabanın ici ful yaptırılmış derisi ici dışı iyi satarkende tramer 0 deriz bisey olmaz
Belki cidden bişey yoktur
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Knk arabanın ici ful yaptırılmış derisi ici dışı iyi satarkende tramer 0 deriz bisey olmaz
Ve zaten 0 tramer

Kanka boya badana alma bence gizli işlem görmüş olabilir kaza gizleme gibi

Araç 12 yaşında, tavan hariç temizlik boyası olabilir, önden kaza var zaten o kesin önde bir işlem + boya var diyor. ama zaten aracın yürüyenine bakarsan her hangi bir sıkıntı görülür.

Ve zaten 0 tramer
Risk kanka motor ve yürüyeninde bi sıkıntı değişme yoksa alınabilir ama yakıtı su gibi içer bu makina :D

Risk kanka motor ve yürüyeninde bi sıkıntı değişme yoksa alınabilir ama yakıtı su gibi içer bu makina :D
Yok onu 2.0 ile aynı yakıyo
basınca değil tabii ki🤣😂

Araç 12 yaşında, tavan hariç temizlik boyası olabilir, önden kaza var zaten o kesin önde bir işlem + boya var diyor. ama zaten aracın yürüyenine bakarsan her hangi bir sıkıntı görülür.
Knk kompresyon testi demi baktım internetten

Yok onu 2.0 ile aynı yakıyo
basınca değil tabii ki🤣😂

Knk kompresyon testi demi baktım internetten

Artıdan arabayı bi özel Audi servisine falan götürün, iyice baksınlar yürüyenine falan, alırsanızda bir bakım yapmakta fayda var.

Artıdan arabayı bi özel Audi servisine falan götürün, iyice baksınlar yürüyenine falan, alırsanızda bir bakım yapmakta fayda var.
Ne gibi bence eksiği yok audiye gideriz ne lazımsa yaparız sonra eve gelirken fark ederiz ki audi servisinde cüzdanı almışlar pahalı olabilir 😂🤣

Ne gibi bence eksiği yok audiye gideriz ne lazımsa yaparız sonra eve gelirken fark ederiz ki audi servisinde cüzdanı almışlar pahalı olabilir 😂🤣

Yetkili servis değil bak özel servis, arabaya sadece bakılıcak hani ciddi bir para falan alınmaz :).

Kusura bakma çok sordum ne fark eder ? Veya nereye götüreyim?

Ben örnek vereyim, kendi opel aracımı bostancı sanayideki tanıdığım özel opel servisine götürüyorum, genelde sanayilerde olur özel servisler ve işlerinde iyilerdir.

Ben örnek vereyim, kendi opel aracımı bostancı sanayideki tanıdığım özel opel servisine götürüyorum, genelde sanayilerde olur özel servisler ve işlerinde iyilerdir.
Tm saol geçen görmüştüm audi özel servisi oraya baktirayim motora falan

Iyi geceler

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,182,576
Üyeler
187,706
Son üye
sormabanaytr