g102 ls
Eliniz büyük değilse buna bakabilirsiniz bence.
Logitech G G102 Kablolu Oyuncu Mouse, LIGHTSYNC RGB Aydınlatma, 8.000 DPI, 6 Programlanabilir Tuş, Siyah : Amazon.com.tr
Logitech G G102 Kablolu Oyuncu Mouse, LIGHTSYNC RGB Aydınlatma, 8.000 DPI, 6 Programlanabilir Tuş, Siyah : Amazon.com.trwww.amazon.com.tr
elinin boyutlarını soylermisin ve tutuş şekliniböyle yanları kavisli şekilde değilde, zowie s2 tarzı düz bi yapısı olan mouse önerir misiniz peki? eğer yoksa bunu almayı düşünüyorum.
bu forumda galiba tek mousetan anlayan olabilirimtutuş şeklin ve elinin enine ve uzunluğna kaç cm yazabilirmisin
bende öyle kullanıyorum el boyutlarımız aynı kullanabilirsinen 10 boy 17 normal avuç içi tutuş diyimbilek mousepade oturacak şekilde.
senin eline gore roccat kone aimo, corsair m65 RGB elite tarzı mouselar oturuyor yazıyım mı dahatamamdır teşekkürler.
illa zowie bodysi istiyorsan rampage orion almalısın gerçekten tam zowie bodysi gibitamamdır teşekkürler.
senin eline gore roccat kone aimo, corsair m65 RGB elite tarzı mouselar oturuyor yazıyım mı daha
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
illa zowie bodysi istiyorsan rampage orion almalısın gerçekten tam zowie bodysi gibi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
soyledigim mouselar butçeni çok aşıyor eline ne oturuyor onu gormen için yazdım
prodigy eskisi sensoru sorunluydu galiba oyle hatırlıyorumbi bakayım bu dediklerine. peki bu g102 lightsync ile prodigy arasindaki fark nedir? optik falan deniliyor ama ikisinden hangisi tercih edilmeli?
prodigy eskisi sensoru sorunluydu galiba oyle hatırlıyorum