Öneri Dsmart almayın aldırtmayın

@Beratsvly Özetle şunu söyleyim, fiber varsa modem de iyiyse büyük ihtimalle sorun yaşamazsın. Oyunlarda ping değerin sabit ve iyiyse, indirme hızın vaad edilende veya yakın ise çok iyi internetin var demektir. Avrupa sunucusu olan oyunlarda kimisi 44 ms, kimisi 56 ms ping değeri alır. O biraz da yaşadığın yerle alakalı şans meselesi, ayrıca oynadığın oyunun sunucusu da ne kadar uzaksa o da önemli.

Yayıncı adam sonuçta, muhtemelen iyi de para kazanıyor. Ona uygun paket alsın, sorun yaşamaz o zaman. Belki de onun yaşadığı yerde sorun vardır bilemem onu.
Devasa bir internet cafe vardı yakınımda, orası da Superonline kullanıyordu ve benim internetimden çok daha hızlıydı indirme hızı. Tabii oyunlarda ping olarak aynı değeri veriyordu, yani zaten daha fazlasını vermesi mümkün değil sunucu avrupada olunca.
Ona uygun paket kullanıyor zaten.

Bu arada konu ile alakasız ama Turknet Gigafiberi duymuşsunuzdur. Gültepeye gelmiş galiba.
Fiber ile aramda 7km var
Alıntıyı görüntüle
Bana da gelir mi sizce?
7 km oldukça fazla mesafe. Umarım gelir ama çok da ümitli olmamak gerek. Bazen çok fazla fiber döşemesi yapabilirlerken, bazen de uzun süre 100 metre mesafeye bile fiber taşımayabiliyorlar. Benim Eskişehir'deyken başıma gelmişti, bende fiber vardı 100 metre ilerideki üniversiteden arkadaşımda fiber yoktu. Üniversite bitmek üzereyken 3 sene sonra gelmişti sanırım o binaya da.

7 km oldukça fazla mesafe. Umarım gelir ama çok da ümitli olmamak gerek. Bazen çok fazla fiber döşemesi yapabilirlerken, bazen de uzun süre 100 metre mesafeye bile fiber taşımayabiliyorlar. Benim Eskişehir'deyken başıma gelmişti, bende fiber vardı 100 metre ilerideki üniversiteden arkadaşımda fiber yoktu. Üniversite bitmek üzereyken 3 sene sonra gelmişti sanırım o binaya da.
5km imiş mesafe. Beşiktaştan başladı gültepeye kadar geldi yeni altyapı zaten bu daha aşırı yeni kuruldu. Gültepeden sonra hamidiyeye gelirse çok iyi olur. Gittikçe bize doğru geliyor çünkü.

Ona uygun paket kullanıyor zaten.
Bulunduğu bölgede alt yapısında problem yaşamış olabilir demiştim. Ben onun aldığı paketi bilemediğim için, şöyle özetleyeyim sana: yakınımdaki internet kafe bir alt yapı almış benim internet bir gün yavaşlamıştı ve kafeye gidince en ufak azalma yoktu. Sanki o kafeye özel hat çekmişlerdi. Paket derken böyle birşeyden bahsettim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

5km imiş mesafe. Beşiktaştan başladı gültepeye kadar geldi yeni altyapı zaten bu daha aşırı yeni kuruldu. Gültepeden sonra hamidiyeye gelirse çok iyi olur. Gittikçe bize doğru geliyor çünkü.
İnşallah gelir sen de faydalanırsın. İstanbul olunca biraz daha şanslısın diyebilirim bu konuda. Etrafta fiber almak isteyenler varsa insanlara ulaşıp fiber için başvuru yapmalarını söyleyebilirsin. Ne kadar çok talep olursa o kadar hızlı getirirler.

Bulunduğu bölgede alt yapısında problem yaşamış olabilir demiştim. Ben onun aldığı paketi bilemediğim için, şöyle özetleyeyim sana: yakınımdaki internet kafe bir alt yapı almış benim internet bir gün yavaşlamıştı ve kafeye gidince en ufak azalma yoktu. Sanki o kafeye özel hat çekmişlerdi. Paket derken böyle birşeyden bahsettim.

İnşallah gelir sen de faydalanırsın. İstanbul olunca biraz daha şanslısın diyebilirim bu konuda. Etrafta fiber almak isteyenler varsa insanlara ulaşıp fiber için başvuru yapmalarını söyleyebilirsin. Ne kadar çok talep olursa o kadar hızlı getirirler.
Aklımda binadan imza toplamak var. Ama biraz utangaçım zor iş olucak

Nasipta varsa bize i 200/100 yakışıcak

@Beratsvly Özetle şunu söyleyim, fiber varsa modem de iyiyse büyük ihtimalle sorun yaşamazsın. Oyunlarda ping değerin sabit ve iyiyse, indirme hızın vaad edilende veya yakın ise çok iyi internetin var demektir. Avrupa sunucusu olan oyunlarda kimisi 44 ms, kimisi 56 ms ping değeri alır. O biraz da yaşadığın yerle alakalı şans meselesi, ayrıca oynadığın oyunun sunucusu da ne kadar uzaksa o da önemli.
İstanbuldayım dsmart kullanırken pingim 13 dü valorantta csgoda ise 15 30 arasıydı şimdi telekomun kendi modemini alıcam

Nasipta varsa bize i 200/100

Valla aga Türknet dsmarttan da kötü diyorlar umarım sıkıntı yaşamazsın

İstanbuldayım dsmart kullanırken pingim 13 dü valorantta csgoda ise 15 30 arasıydı şimdi telekomun kendi modemini alıcam

Valla aga Türknet dsmarttan da kötü diyorlar umarım sıkıntı yaşamazsın
Şuan VDSL alıyorum 50mbit sıkıntısız.

Ben TT' den Turknete geçtim her şey düzeldi
Altyapın değiştiyse düzelme ihtimali var fakat aynı altyapılara aitse değişmesi teknik olarak imkansız.
Değişirken modem değişimi olduysa modemden kaynaklanan sorun yüzünden internet sorunu çekiyor olabilirdin.
Sık karşılaşılan port sorunu başka porta geçtiğin için eski kullandığın port sıkıntılı olabilir.
"Altyapı yetersizliği felan olsun bu tarz altyapı sorunlarında firmanın %1 bile etkisi yoktur internetinize"

Onlar Simetrik paket kullanıyorlar paketin etkisi yoktur fakat örnek olarak klasik bir altyapı yetersizliğinde onları etkilemez bireysel kullanıcılar çeker sorunu.

Şanslıysan eğer kendi kendine gelir site gibi bir yerde oturuyorsan yüksek ihtimal gelir,imza toplamak fazla sonuç vermeyebilir fakat kaybedecek neyin var .)

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,176,513
Üyeler
186,742
Son üye
BEsim7753
Geri