Telefon Sıfırlama

OnuriS

80+
Reaksiyon skoru
47
Merhabalar tekrardan. Telefonum Samsung Galaxy J6+ android 9 (telefonumu ilk aldığımda Android 8 idi) telefonumu sıfırlama zamanı geldi çünkü hafızası dolmak üzere ve ben gereksiz dosyaları teker teker silemem hem riskli hem çok uğraştırıcı o yüzden sıfırlama ihityacı duydum ben sorum şu; telefonumu sıfırladığım an android 9'dan And. 8'e geri düşer mi Lütfen acil cevap yazarsanız çok sevinirim...

Hayır düşmez

S9+ Kullanıyorum 1 ay önce sıfırladım versiyon düşmedi eğer bir versiyon düşmesi yaşarsan tekrar güncellemeyi alıyor problem yaşamazsın.
Merhabalar tekrardan. Telefonum Samsung Galaxy J6+ android 9 (telefonumu ilk aldığımda Android 8 idi) telefonumu sıfırlama zamanı geldi çünkü hafızası dolmak üzere ve ben gereksiz dosyaları teker teker silemem hem riskli hem çok uğraştırıcı o yüzden sıfırlama ihityacı duydum ben sorum şu; telefonumu sıfırladığım an android 9'dan And. 8'e geri düşer mi Lütfen acil cevap yazarsanız çok sevinirim...

Çok teşekkür ederim değerli yanıtlarınız için sıfırlamaya başlıyabilirim o zaman :)

Telefonu güncellediğin için sürüm düşüklüğü yaşamazsın rahatlıkla format atabilirsin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,190,919
Üyeler
189,007
Son üye
qScofıeld
Geri