gelince oturarak fotoğraf atar mısın kanka yandan? enseye o kafa yeri geliyor mu diye merak ediyorum (ben de alcam. (yüzünü karala))Bu da güzelmiş hocam.
Ama artık siparişi verdim umarım üzmez bu koltuk beni.![]()
Atarım hocam sen bana 3 4 gün sonra özelden mesaj at forumdan atarım.gelince oturarak fotoğraf atar mısın kanka yandan? enseye o kafa yeri geliyor mu diye merak ediyorum (ben de alcam. (yüzünü karala))
Ama tabi boy önemli dostum, uzunsan bu koltuk kısa gelebilir.gelince oturarak fotoğraf atar mısın kanka yandan? enseye o kafa yeri geliyor mu diye merak ediyorum (ben de alcam. (yüzünü karala))
Beklemedeyiz.Atarım hocam sen bana 3 4 gün sonra özelden mesaj at forumdan atarım.
Koltuğu 1 2 ay kullandıktan sonra da incelemesini atacağım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ama tabi boy önemli dostum, uzunsan bu koltuk kısa gelebilir.
Arkadaşlar sonunda emektar koltuğumu değiştirdim, ve tulpar oyuncu koltuğunu aldım.
Alıntıyı görüntüle
H.O G.O veya daha iyi öneriniz varmıydı 700TL bandında?
Link verirmisinArkadaşlar sonunda emektar koltuğumu değiştirdim, ve tulpar oyuncu koltuğunu aldım.
Alıntıyı görüntüle
H.O G.O veya daha iyi öneriniz varmıydı 700TL bandında?
Evet galibaBir günde 730 TL mi olmuş koltuk yoksa ben mi bulamadım
Unutmuşum hocam özelden sağladığın bilgiler önemliydi sağolasınKonuda adım yok, üzdü...
Bir günde 730 TL mi olmuş koltuk yoksa ben mi bulamadım
Link verirmisin
Evet galibaWQD
Ne demek hocam...Unutmuşum hocam özelden sağladığın bilgiler önemliydi sağolasın
![]()
Ofisinhazır DARK CLOUD Oyuncu Koltuğu
Ofisin Hazır, 25 yıllık tecrübesiyle Türkiye'de ofis koltuklarında lider ve en çok tercih edilen markadır. %100 YERLİ ÜRETİM, EN İYİ FİYAT VE EN KALİTELİ ÜRÜN, YEDEK PARÇA TEDARİK GARANTİSİ Ofis Koltuklarımız uluslararası normlara uygun olarak üretilmektedir.ofisinhazir.com
Ben de ikisi arasında kalmıştım. Bu koltuğu gidip test ettim. Hiç rahat değildi ve kalitesiz geldi bana.Hayırlı olsun.
Buda bir seçenektiOfis Oturma Grubu Modelleri & Fiyatları sahibinden.com'da!
Ofis Oturma Grubu Modelleri uygun fiyat seçenekleriyle sahibinden.com'da.www.sahibinden.com
![]()
Ben 629'a almıştım. Zam gelmiş.Unutmuşum hocam özelden sağladığın bilgiler önemliydi sağolasın
![]()
Ofisinhazır DARK CLOUD Oyuncu Koltuğu
Ofisin Hazır, 25 yıllık tecrübesiyle Türkiye'de ofis koltuklarında lider ve en çok tercih edilen markadır. %100 YERLİ ÜRETİM, EN İYİ FİYAT VE EN KALİTELİ ÜRÜN, YEDEK PARÇA TEDARİK GARANTİSİ Ofis Koltuklarımız uluslararası normlara uygun olarak üretilmektedir.ofisinhazir.com