- Reaksiyon skoru
- 1,250
- Konu Sahibi Konu Sahibi
pahalı yinedeŞu videoyu izlersen XPG'nin daha iyi olduğunu görürsün.
Post automatically merged:
450 TL olmuştu.
pahalı yinedeŞu videoyu izlersen XPG'nin daha iyi olduğunu görürsün.
450 TL olmuştu.
Böyle bir kasa için bedava.pahalı yinede
Ayrıca Dark alırsan fan sesleri seni deli edebilir.@Lecter : şurdan baktım detaylı güzel aynen https://www.xpg.com/tr/feature/638/
haklısın dark pro mesh , guardian filan'da iyi aslındaBöyle bir kasa için bedava.
Aslında bi yandan XPG mantıklı gibi geliyorAyrıca Dark alırsan fan sesleri seni deli edebilir.
"Böyle bir kasa için bedava" dediğimde XPG2yi kast etmiştim :dhaklısın dark pro mesh , guardian filan'da iyi aslında
Aslında bi yandan XPG mantıklı gibi geliyor
malzeme kalitesi iyi , fanları iyi , yan taraf temperli cam , 9 fan takabiliyorsun , genişliği ve yüksekliği azda olsa daha iyi
"Böyle bir kasa için bedava" dediğimde XPG2yi kast etmiştim :d
2 fan ile geliyor ama o 2 fan Dark'ın 4 fanına denktir emin olabilirsin.
2 fan az bence fiyatı uygun tutmak için fandan kısmışlar2 fan ile geliyor ama o 2 fan Dark'ın 4 fanına denktir emin olabilirsin.
fan ekliyeceksin ve fiyat 500'den 600 civarı olacak o fiyatlara zaten dark guardion pro var ?Sırf önü mesh diye Dark Diamond Pro adlı çirkin kasayı almanızı tavsiye etmem, onun yerine hem malzeme kalitesi iyi olan hemde çok daha şık olan Invader almak daha mantıklı. Fan eklenirse hava akışı dahada iyi oluyor.
Tamam kardeşim git Dark'ını al o fan seslerini de her PC açışında söve söve dindirirsin.fan ekliyeceksin ve fiyat 500'den 600 civarı olacak o fiyatlara zaten dark guardion pro var ?