tamer oyunda
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 7,658
Merhabalar. Forcedrop sitesinden kasa açıp upgradelemeyi düşünüyorum. Kasa açmak kumara girer mi? Pahalı bir skin çıksa da satmayacağım kullanacağım.
O zaman girmez
Kasa sitesiO ne ki?
Hiç anlamam o konulardan
Anlamıyor musun? Almasanda zaten sanki ileride o itemi sileceksin? Hadi silsen bile kumara giriyor.Parayı almayacağım ki
Eğer bir kişi kaybedip onun hakkını başka biri kazanıyorsa kumara girer ama siteden alınan skinle alakalı bir fetva veremiyeceğim.Merhabalar. Forcedrop sitesinden kasa açıp upgradelemeyi düşünüyorum. Kasa açmak kumara girer mi? Pahalı bir skin çıksa da satmayacağım kullanacağım.
Para kazanmayacak?Ne alaka her türlü kumar.
ama kullanmıyor kendisi için bi ev yada başka bir şey almıyor oyunda kullanacaksa bence kumar olmaz ha tabii ki oyun kumar ama bence haram olmaz. ama burda fetva vermeyek sen git cami hocasına sorKumar oynamış oluyorsun.
Bende o yüzden korkuyorum. Bıçak falan katlarım oyunda kullanırım diye denemek istiyorum.Girer müslüman kardeşim mazallah cehenneme falan gidersin allah korusun.
Şans oyunları her zaman kumara girer. İster sat ister satma.Merhabalar. Forcedrop sitesinden kasa açıp upgradelemeyi düşünüyorum. Kasa açmak kumara girer mi? Pahalı bir skin çıksa da satmayacağım kullanacağım.
Bencesi mencesi yok bunun, şans oyunları İslama göre haramdır.ama kullanmıyor kendisi için bi ev yada başka bir şey almıyor oyunda kullanacaksa bence kumar olmaz ha tabii ki oyun kumar ama bence haram olmaz
Girer müslüman kardeşim sakın yapma böyle şeyler para için böyle şeyler yapılmaz.Bende o yüzden korkuyorum. Bıçak falan katlarım oyunda kullanırım diye denemek istiyorum.
Parasını almayacağım. Oyunda kullanmak için sadece.Seni güzel müslüman alemine davet ediyorum. Böyle şeylere aldırış etme şeytanın oyunları bunlar. Para için dinini satma müslüman kardeşim benim.