5000₺ Sistem toplayacağım

Reaksiyon skoru
48
Bir çok konu açtım ekran kartı olsun ssd olsun ama bir türlü olmuyor herhangi bir parça için diğer parcadan feragat etmek zorunda kalıyorum bu yüzden size bırakıyorum.5000₺ değerinde kasa toplayacağım sizden tek isteğim 1TB olsun.
Hem ssd hem hdd ikisi birlikte de olur

Son düzenleme:
Bir çok konu açtım ekran kartı olsun ssd olsun ama bir türlü olmuyor herhangi bir parça için diğer parcadan feragat etmek zorunda kalıyorum bu yüzden size bırakıyorum.5000₺ değerinde kasa toplayacağım sizden tek isteğim 1TB olsun.
1 tb ssd mi hdd mi

Ne için sistem topladığın çok önemli, eğer gamingse amacın bir çok güncel video var oralardan daha net ve doğru bilgiye ulaşabilirsin bence burada yazarak anlatılmayacak çok şey öğrenebilirsin

bütçeni 300tl arttırabilirmisin gtx 1660s li topliiym

Abdullah abinin yeni sistemini bekle 4 saate video geliyor 480gb ssd olursa onun yerine veya yanına 1Tb HDD eklersin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,218,590
Üyeler
197,504
Son üye
baranga
Geri