OC (Over Clock) Rehberi

Bak abi kim ne derse desin Technopat’ı anlamak imkansız ayrıca kesin orada ajanlar var buradan
B25C120D-75BA-4903-BAD8-1656860368B0.png

ulan ben yazdım bu konuyu kopyala yapıştır olsa ne olur ben yazdım allahım ya ne yaşıyor bu moderatörler çekip mi geliyorlar anlamadım...
@kandes22 @RevDeisDou @Linux @TECHNO @Emre123a (kesin bu emre beni raporluyor... ajan seni) hocam suçlu ben miyşm allah aşkına yanlış düşünüyorum da farkında mı değilim?

Bak abi kim ne derse desin Technopat’ı anlamak imkansız ayrıca kesin orada ajanlar var buradan Alıntıyı görüntüle
ulan ben yazdım bu konuyu kopyala yapıştır olsa ne olur ben yazdım allahım ya ne yaşıyor bu moderatörler çekip mi geliyorlar anlamadım...

Forum kurallarında var.

Technopat'ın aramalarda geriye düşmesine sebep oluyor.

Forum kurallarında var.

E3162B3B-5C1F-4EA3-B7A2-E8139ED255FB.jpeg

Aynı bandan iki kere attılar :ROFLMAO: :ROFLMAO: çıldırıyorum komedi.
Forum kurallarında var.

Yemişim allah allah gidicem onlar için cümleleri mi değiştiricem bu iyiliği yapıyorum tam aksine OC Rehberi adam akıllı yokken adamlar bana çifte ban atıyor... @Mehmet Yılmaz hocam sen ne düşünüyorun.
Yakında VAC ban yicem @kandes22 abartmıyorum son 10 15 belki daha fazla uyarıda nedense uyarı sayım 39 da takılı kaldı :D sayamıyorlar herhal.

teşekkür ederim yardımın için 10 dakika test yaptım şuan 4ghz 1.16875 kullanıyorum :)
Kandes hocam iyidir :D ben neredeyse hiç yardımcı olamadım işim vardı üzgünüm.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

@kandes22 neden şaşkın attın hocam,

Son düzenleme:
Geri