DA Forum Hangi ISS'yi Seçiyor #2

DA Forum Hangi İSS'yi Seçiyor #2

• Türk Telekom

Oylar: 27 30.7%
  • TurkNet

Oylar: 15 17.0%
  • Millenicom

Oylar: 22 25.0%
  • Vodafone Net

Oylar: 1 1.1%
  • Turkcell Superonline

Oylar: 11 12.5%
  • Turksat KabloNet

Oylar: 9 10.2%
  • Redbox

Oylar: 1 1.1%
  • SuperBox

Oylar: 0 0.0%
  • Diğer

Oylar: 2 2.3%

• Oy kullanan toplam üye
    88
Bastır türknet.

Superonline kullanıcısı olark MİLLENİCOM
Biraz fiyatları ucuzlatsalar 10 yılda Superonline kullanırım
Superonline pişmanlıktır aynı senin gibiyim bende. 16mbps alıyordum 13 ya alıyordum ya almıyordum:/ millenicom geçtim rahatladım internet yüzü gördüm desem yalan olmaz. Gel sarılalım..

Superonline pişmanlıktır aynı senin gibiyim bende. 16mbps alıyordum 13 ya alıyordum ya almıyordum:/ millenicom geçtim rahatladım internet yüzü gördüm desem yalan olmaz. Gel sarılalım..
verdikleri hızı çok iyi alıyorum
Arada kendi kendine internet gidiyor
VE 120TL ve 24 ay tahaddüt olması kötü

3.5 senedir türk telekom kullanıyorum
200gb kotalı 50mbps + tivibu + Bir kac tivibu paketi daha = 129tl
Ve çok memnunum 40 download 7upload
Tivibu çalışırken böyle
200gb kota 50mbit tivibuya 129TL veriyorsun.
Yalın internete 50 mbit indirimim olmasa 91TL' ye alıyordum. ipTV alsam gene ben daha iyi paket kullanmış olucam.
Turknet. 48/7.5

200gb kota 50mbit tivibuya 129TL veriyorsun.
Yalın internete 50 mbit indirimim olmasa 91TL' ye alıyordum. ipTV alsam gene ben daha iyi paket kullanmış olucam.
Turknet. 48/7.5
Ayrıca tivibu paketleri var

Her ne kadar türktelekomı sevmesem ve nefret etsem bile Türkiye bazında türktelekom alır ama oda altyapısı çoğu yerde olduğu içi yoksa süperonline daha iyi

Millenicom kullanan arkadaşlar yanıtlarsa sevinirim arkadaşlar müşteri hizmetleri nasıl? Daha yeni müşteri hizmetlerinin kalitesizliğinden dolayı türknet aboneliğimizi iptal ettik ve müşteri hizmetlerine telefonla ulaşabileceğimiz bi iss’ye geçmeye karar verdik şuan millenicom düşünüyoruz kullanan arkadaşlar cevaplarsa sevinirim.

Millenicom kullanan arkadaşlar yanıtlarsa sevinirim arkadaşlar müşteri hizmetleri nasıl? Daha yeni müşteri hizmetlerinin kalitesizliğinden dolayı türknet aboneliğimizi iptal ettik ve müşteri hizmetlerine telefonla ulaşabileceğimiz bi iss’ye geçmeye karar verdik şuan millenicom düşünüyoruz kullanan arkadaşlar cevaplarsa sevinirim.
valla birsürü kişi kullanıyor nedense yazan yok

Evvet efenim hiç uzatmadan başlıyoruz eski konudaki anket süreliymiş ondan kullanamadık bu yüzden yeni bir konu açma gereksinimi duyduk.
Bir önceki ankette lider Türk Telekom'du bakalım bu kez sonuçlar ne olacak.

Bu Anketteki Kapışmanın Aynen Böyle Olacağından Eminim
hangisini seçersek seçelim 1-Ülkenin İnternet Altyapısı Çöp 2-Ülkenin Ekonomi Çöp 3-Müşteri Hizmetleri Detaylı İlgilenmiyor

hangisini seçersek seçelim 1-Ülkenin İnternet Altyapısı Çöp 2-Ülkenin Ekonomi Çöp 3-Müşteri Hizmetleri Detaylı İlgilenmiyor

o müşteri hizmetleri olayı firmadan firmaya değişiyor onu söyleyelim.
onun dışında diğerleri doğru.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,180,657
Üyeler
187,367
Son üye
kn3zzy
Geri