Superonline pişmanlıktır aynı senin gibiyim bende. 16mbps alıyordum 13 ya alıyordum ya almıyordum:/ millenicom geçtim rahatladım internet yüzü gördüm desem yalan olmaz. Gel sarılalım..Superonline kullanıcısı olark MİLLENİCOM
Biraz fiyatları ucuzlatsalar 10 yılda Superonline kullanırım
verdikleri hızı çok iyi alıyorumSuperonline pişmanlıktır aynı senin gibiyim bende. 16mbps alıyordum 13 ya alıyordum ya almıyordum:/ millenicom geçtim rahatladım internet yüzü gördüm desem yalan olmaz. Gel sarılalım..
200gb kota 50mbit tivibuya 129TL veriyorsun.3.5 senedir türk telekom kullanıyorum
200gb kotalı 50mbps + tivibu + Bir kac tivibu paketi daha = 129tl
Ve çok memnunum 40 download 7upload
Tivibu çalışırken böyle
Ayrıca tivibu paketleri var200gb kota 50mbit tivibuya 129TL veriyorsun.
Yalın internete 50 mbit indirimim olmasa 91TL' ye alıyordum. ipTV alsam gene ben daha iyi paket kullanmış olucam.
Turknet. 48/7.5
İpTV' den bahsettim. Yine ben daha avantajlıyım bir de üstüne kotam yok. Taahütüm AKN falan da yok.Ayrıca tivibu paketleri var
valla birsürü kişi kullanıyor nedense yazan yokMillenicom kullanan arkadaşlar yanıtlarsa sevinirim arkadaşlar müşteri hizmetleri nasıl? Daha yeni müşteri hizmetlerinin kalitesizliğinden dolayı türknet aboneliğimizi iptal ettik ve müşteri hizmetlerine telefonla ulaşabileceğimiz bi iss’ye geçmeye karar verdik şuan millenicom düşünüyoruz kullanan arkadaşlar cevaplarsa sevinirim.
hangisini seçersek seçelim 1-Ülkenin İnternet Altyapısı Çöp 2-Ülkenin Ekonomi Çöp 3-Müşteri Hizmetleri Detaylı İlgilenmiyorEvvet efenim hiç uzatmadan başlıyoruz eski konudaki anket süreliymiş ondan kullanamadık bu yüzden yeni bir konu açma gereksinimi duyduk.
Bir önceki ankette lider Türk Telekom'du bakalım bu kez sonuçlar ne olacak.
Bu Anketteki Kapışmanın Aynen Böyle Olacağından Eminim
o müşteri hizmetleri olayı firmadan firmaya değişiyor onu söyleyelim.hangisini seçersek seçelim 1-Ülkenin İnternet Altyapısı Çöp 2-Ülkenin Ekonomi Çöp 3-Müşteri Hizmetleri Detaylı İlgilenmiyor