Hacklendim lütfen yardımcı olun

Bilgisayarınızda ne tür programlar var? İllegal bir yazılım kullandınız mı? En zon kaldırdığınız uygulamalar nedir? Belki geçmiş program kalıntısı üzerinden registry'de bir backdoor oluşturulmuş da olabilir.

Post automatically merged:

Bios hack veya board hack olabilir. ya da basit bir şekilde kötü amaçlı yazılım işletim sisteminin kapatma komut dosyasını değiştirip, kapatma butonuna tıkladığınızda reboot komutunun çalışmasını sağlamış olabilir. Ya da diğer bir ihtimal infinite opening olabilir.
Bu tip hack'ler ile bazı parçalara fazla voltaj verilip zarar görmesine neden olunabiliyor mu?

Dalga geçiyorsun çünkü.
Biri bir sorunla karşılaşıyor bazıları buzlu su atıyor.
Bu terbiyesizlik değil mi dalga geçer gibi
HZ.DUYARKASICI dostum negatif reaksiyonunu ver gec ne polemik yapıyorsun yapma böyle şeyler

edit: bak ne güzel yedim negatif reaksiyonumu

BIOS'u sıfırlayıp diske low level format attıktan sonra Kaspersky Rescue Disk yazılımını USB belleğe yazdırıp tarama gerçekleştiriniz. Tarama sonunda eğer sizden istenirse Farbar Recovery Scan Tool logunuzu paylaşınız.

Şu trolleyen iqless lar hepinizin reportunu verdim
veletler sizi

dostum geçmiş olsun bizi haberdar et olayın gidişatını

BIOS'u sıfırlayıp diske low level format attıktan sonra Kaspersky Rescue Disk yazılımını USB belleğe yazdırıp tarama gerçekleştiriniz. Tarama sonunda eğer sizden istenirse Farbar Recovery Scan Tool logunuzu paylaşınız.
Yapıyorum sırayla.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,150
Üyeler
190,867
Son üye
yiğit_dvs
Geri