Hamit Altıntop
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 11
- Reaksiyon skoru
- 9,868
Alınması gerek klavyeler bunlar ne diye 700 800 liralık alıyonuz ?
bende yazma özürü var doğru yazamıyorum bakmadan yazıyorum ama gece sıkıntı oluyor bazenezbere bilince otomatik yazıyorum ben gece gündüz fark etmiyor bana
1,5 senedir kullanıyorum hiç bir yeride bozulmadı ne bir bozulma ne bir tuş sıkışması falan harika gidiyorSon zamanlarda biraz görmeye başladım 100 TL klavye arayanları onlara önerim çoğu kişinin dediği a 101 klavyesi cidden alınabilecek bir klavye bozulsa bile çok üzülmeyeceğiniz bir klavye
Bende youtube da incelemesini gördüm denilecek bir şey yok 40 TL ye iyi klavye
Videolu inceleme :
klavyenin rgb si bazen gözüme batıyor ozaman kapatıyorum ancakbende yazma özürü var doğru yazamıyorum bakmadan yazıyorum ama gece sıkıntı oluyor bazen
Olsun o da iyi. En azından karakterler şeffafmış. Yani gece yazmakta büyük kolaylık sağlar.7 farklı değil hocam sabit aynı renk ama en azından gece yazı yazarsın ben ışıksız klavye kullanıyorum 4 yıldır çile
o klavyeye uyumlu red switch alıcaksınOlsun o da iyi. En azından karakterler şeffafmış. Yani gece yazmakta büyük kolaylık sağlar.
Bazı ışıklı klavyelerde harfler vesaire şeffaf olmuyor, gece görmen neredeyse imkansız.
bende razer fanboyuyum param olsada bw elit alsamAlınması gerek klavyeler bunlar ne diye 700 800 liralık alıyonuz ?
klavye cidden uygun fiyata tost bunu o listeye eklemeliOlsun o da iyi. En azından karakterler şeffafmış. Yani gece yazmakta büyük kolaylık sağlar.
Bazı ışıklı klavyelerde harfler vesaire şeffaf olmuyor, gece görmen neredeyse imkansız.
klavye cidden uygun fiyata tost bunu o listeye eklemeliOlsun o da iyi. En azından karakterler şeffafmış. Yani gece yazmakta büyük kolaylık sağlar.
ben 4 senedir rampage kb r01 kullanıyorum taş gibi yeni keşvediyorum bazı şeyleri1,5 senedir kullanıyorum hiç bir yeride bozulmadı ne bir bozulma ne bir tuş sıkışması falan harika gidiyor