39 tl lik a101 klavyesi

ezbere bilince otomatik yazıyorum ben gece gündüz fark etmiyor bana
bende yazma özürü var doğru yazamıyorum bakmadan yazıyorum ama gece sıkıntı oluyor bazen

Son zamanlarda biraz görmeye başladım 100 TL klavye arayanları onlara önerim çoğu kişinin dediği a 101 klavyesi cidden alınabilecek bir klavye bozulsa bile çok üzülmeyeceğiniz bir klavye
Bende youtube da incelemesini gördüm denilecek bir şey yok 40 TL ye iyi klavye
Videolu inceleme :
1,5 senedir kullanıyorum hiç bir yeride bozulmadı ne bir bozulma ne bir tuş sıkışması falan harika gidiyor

7 farklı değil hocam sabit aynı renk ama en azından gece yazı yazarsın ben ışıksız klavye kullanıyorum 4 yıldır çile
Olsun o da iyi. En azından karakterler şeffafmış. Yani gece yazmakta büyük kolaylık sağlar.
Bazı ışıklı klavyelerde harfler vesaire şeffaf olmuyor, gece görmen neredeyse imkansız.

Olsun o da iyi. En azından karakterler şeffafmış. Yani gece yazmakta büyük kolaylık sağlar.
Bazı ışıklı klavyelerde harfler vesaire şeffaf olmuyor, gece görmen neredeyse imkansız.
o klavyeye uyumlu red switch alıcaksın :D

Alınması gerek klavyeler bunlar ne diye 700 800 liralık alıyonuz ?
bende razer fanboyuyum param olsada bw elit alsam :(
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

klavye cidden uygun fiyata tost bunu o listeye eklemeli

klavye cidden uygun fiyata tost bunu o listeye eklemeli :)

1,5 senedir kullanıyorum hiç bir yeride bozulmadı ne bir bozulma ne bir tuş sıkışması falan harika gidiyor
ben 4 senedir rampage kb r01 kullanıyorum taş gibi yeni keşvediyorum bazı şeyleri :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,211,333
Üyeler
195,597
Son üye
Fatmedic
Geri