Hamit Altıntop
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 11
- Reaksiyon skoru
- 9,868
arkadaşlar 22tlem kaldı aldıklarınızı aşağıya yazar mısınız
rainbow six siege aldım asetto corsa ve arma 3 üde bugün alıcamarkadaşlar 22tlem kaldı aldıklarınızı aşağıya yazar mısınız
Bence iade edip Epic'ten al. Çok fark yok ama 5 lira 5 liradır xd.rainbow six siege aldım asetto corsa ve arma 3 üde bugün alıcam
witcher witcher 2 witcher 3 22 tl ye aldım toplam dying light aldım bugunde dead by deadlight alırım artıkarkadaşlar 22tlem kaldı aldıklarınızı aşağıya yazar mısınız
Plague.ıcharkadaşlar 22tlem kaldı aldıklarınızı aşağıya yazar mısınız
R6 ha steam link alabililrmiyim özeldenn lütfen :drainbow six siege aldım asetto corsa ve arma 3 üde bugün alıcam
r6 başlanılacak ise deluxe edition alınmalıBence iade edip Epic'ten al. Çok fark yok ama 5 lira 5 liradır xd.
ben dün şöyle bir hata yaptım gittim standart aldım sonra iade ettim sonradan aklıma geldi ki para hemen cüzdana gelmiyor şuan iadeyi aldım para 35.60tl bekleyen olarak kaldır6 başlanılacak ise deluxe edition alınmalı
gelir gelir R6 da 2500-3000 saatim var operatör kasmak çok ama çok kanser bir şeyben dün şöyle bir hata yaptım gittim standart aldım sonra iade ettim sonradan aklıma geldi ki para hemen cüzdana gelmiyor şuan iadeyi aldım para 35.60tl bekleyen olarak kaldıyarın büyük ihtimalle para gelince alır indirmeye başlayacağım umarım indirim bitene kadar girer bakiyeye