Turkcell superbox nedir ?

Bu Superbox ve Redbox ne kadar pahalıymış.
İksir Wifi adında sadece Kocaeli'de hizmet veren bir kablosuz internet sağlayıcısı kullanıyorum.
Aylık 65 TL'ye sınırsız 15 indirme ve 3 yükleme hızı veriyor. Hem de gayet kaliteli, kopmalar yaşamıyorum.

Bu Superbox ve Redbox ne kadar pahalıymış.
İksir Wifi adında sadece Kocaeli'de hizmet veren bir kablosuz internet sağlayıcısı kullanıyorum.
Aylık 65 TL'ye sınırsız 15 indirme ve 3 yükleme hızı veriyor. Hem de gayet kaliteli, kopmalar yaşamıyorum.
Altyapın yoksa paran varsa hizmetsiz kalma diye oluşturulan bir paket :D :D

Ekler

• resim_2020-10-31_001645.png
    resim_2020-10-31_001645.png
    14.9 KB · Hit: 34
Hücresel verinin modem hali

Yaşadığınız sorunu valla anlayamadım.Hızınız mı düşük,hızınız mı düşüyor,pinginiz mi var valla düzgün anlatırsanız belki.
arada 15 mbps ye düşüyor sonra 30 a geri çıkıyor

evet bu saatlerde şimdi geri geldi tam 00:00 dan sonra
20:00-24:00 arası hızını düşüyorsa türkiyede yaşanılan tipik bir altyapı yetersizliğidir.Hızını düzelince dsl değerlerini atın akşam bozulunca dsl değerlerinizi atın.Gün içinde hangi saatlerde düşüyor dikkat edin.

20:00-24:00 arası hızını düşüyorsa türkiyede yaşanılan tipik bir altyapı yetersizliğidir.Hızını düzelince dsl değerlerini atın akşam bozulunca dsl değerlerinizi atın.Gün içinde hangi saatlerde düşüyor dikkat edin.
şuan fişek oldu aşırı hızlandı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bir şey soracağım firefox kullanıyorum adblock olarak ne kullanabilirim ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,764
Üyeler
183,887
Son üye
Kaloriferci Ahmet
Geri