VPN'ler Hakkında Düşünceleriniz

Onu bende biliyorum. Ancak legal illegallık denmiş ama Türkçe'de böyle bir tümce yok.
Alıntıyı görüntüle
Dostum illegal şeyleri legal olarak kullanmanı sağlar çünkü ıp'ni değiştir bağlandığın nokta dünya üzerinde farklı bir konum olur allah allah anlaması bu kadar mı zor sizde mi sıkıntı var kavrayamadım

VPN yi iki şekilde kullanırım. Devlet yasak koyduğunda ve yasaklı sitelere girişte

En ucuz olarak hangi VPN i kullanabilirim veya nasıl bir şekil de VPN kullanabilirim? Log tutup tutmaması pek umurumda değil.

Daha anlatamadım galiba :) İllegal'in ne olduğunu biliyorum, legalinde. Ama bak legal illegal ne demek?
Dostum illegal şeyleri legal olarak kullanmanı sağlar çünkü ıp'ni değiştir bağlandığın nokta dünya üzerinde farklı bir konum olur allah allah anlaması bu kadar mı zor sizde mi sıkıntı var kavrayamadım
Öyle desene knk, ben de diyorum bu ne demek. Beynimiz TDK'nın veritabanlarına bağlı olduğu için maalesef anlayamadık :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

En ucuz olarak hangi VPN i kullanabilirim veya nasıl bir şekil de VPN kullanabilirim? Log tutup tutmaması pek umurumda değil.
NordVPN diyeceğim :)

Merhaba. Bugün biraz fikir alışverişi amaçlı konu açayım dedim. VPN hakkında düşünceleriniz nedir? Ne amaçla kullanıyorsunuz? Ve gerçekten gizlilik, anonimlik sağladığına inancınız var mı?
VPN değil de Tor kullanıyorum. Kullanma amacım kişisel gizlilik üzerine. Eğer VPN kullanacaksanız da kendi VPN servisinizi kendiniz yapıp kullanmanız önerilir. Biz log tutmuyoruz diyen VPN servisleri size yalan söylüyor.

VPN değil de Tor kullanıyorum. Kullanma amacım kişisel gizlilik üzerine. Eğer VPN kullanacaksanız da kendi VPN servisinizi kendiniz yapıp kullanmanız önerilir. Biz log tutmuyoruz diyen VPN servisleri size yalan söylüyor.
Kesinlikle, doğru.

Vpn kullanmıyorum ama ücretsiz olduğu sürece hepsi çöp.

kendi vpni nasil yapicaz peki

operanın vpn i iyi

Geri