Neler Yeni

VPN'ler Hakkında Düşünceleriniz

Qzer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
816
İsim
Ekrem
VPN yi iki şekilde kullanırım. Devlet yasak koyduğunda ve yasaklı sitelere girişte

Borsa Kaplanı

80+ Gold
En İyi Cevap
2
En ucuz olarak hangi VPN i kullanabilirim veya nasıl bir şekil de VPN kullanabilirim? Log tutup tutmaması pek umurumda değil.

z.furkandenizhan

80+ Bronze
Daha anlatamadım galiba :) İllegal'in ne olduğunu biliyorum, legalinde. Ama bak legal illegal ne demek?
Dostum illegal şeyleri legal olarak kullanmanı sağlar çünkü ıp'ni değiştir bağlandığın nokta dünya üzerinde farklı bir konum olur allah allah anlaması bu kadar mı zor sizde mi sıkıntı var kavrayamadım
Öyle desene knk, ben de diyorum bu ne demek. Beynimiz TDK'nın veritabanlarına bağlı olduğu için maalesef anlayamadık :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

En ucuz olarak hangi VPN i kullanabilirim veya nasıl bir şekil de VPN kullanabilirim? Log tutup tutmaması pek umurumda değil.
NordVPN diyeceğim :)

38890

80+ Gold
En İyi Cevap
15
Merhaba. Bugün biraz fikir alışverişi amaçlı konu açayım dedim. VPN hakkında düşünceleriniz nedir? Ne amaçla kullanıyorsunuz? Ve gerçekten gizlilik, anonimlik sağladığına inancınız var mı?
VPN değil de Tor kullanıyorum. Kullanma amacım kişisel gizlilik üzerine. Eğer VPN kullanacaksanız da kendi VPN servisinizi kendiniz yapıp kullanmanız önerilir. Biz log tutmuyoruz diyen VPN servisleri size yalan söylüyor.

z.furkandenizhan

80+ Bronze
VPN değil de Tor kullanıyorum. Kullanma amacım kişisel gizlilik üzerine. Eğer VPN kullanacaksanız da kendi VPN servisinizi kendiniz yapıp kullanmanız önerilir. Biz log tutmuyoruz diyen VPN servisleri size yalan söylüyor.
Kesinlikle, doğru.

kaplanharun

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Vpn kullanmıyorum ama ücretsiz olduğu sürece hepsi çöp.

z.furkandenizhan

80+ Bronze

cobretti

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,173
İsim
...
kendi vpni nasil yapicaz peki

Vartex

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,766
İsim
Mehmet
operanın vpn i iyi

z.furkandenizhan