Candravero
80+
- Reaksiyon skoru
- 199
xiaoimi mi 10 lite alınır mı? kullananlar ekran koruyucusu nasıl oluyor yanda hava tanecikleri bırakıyormu veya zamanla hava tanecikleri oluyormu
ben youtubeden araştırdım bir çözümü var onun için özel ekran koruyucusu satılıyor teşekkürlerAlınabilir. Realme 7 Pro'yu da inceleyebilirsiniz o bütçe sınıfında. Ekran koruyucu curved ekranlarda genelde problem oluyor diye biliyorum, çözümü bulunduysa yakın zamanda takip edemedim.
Telefona özel ekran koruyucu var ben koruyucuz kullanıyorumben youtubeden araştırdım bir çözümü var onun için özel ekran koruyucusu satılıyor teşekkürler
tamam teşekkür ederim bu özel ekran koruyucuyu normal telefonculardanda temin edebiliyormuyuz yoksa itternettenmi almamız gerekiyorTelefona özel ekran koruyucu var ben koruyucuz kullanıyorumdikkatli kullandığım için sorun yok satıp PC alacağım bende
İnttamam teşekkür ederim bu özel ekran koruyucuyu normal telefonculardanda temin edebiliyormuyuz yoksa itternettenmi almamız gerekiyor
evet alabilirsin. hava tanecikleri eğer güzel montelenirse bırakmaz.xiaoimi mi 10 lite alınır mı? kullananlar ekran koruyucusu nasıl oluyor yanda hava tanecikleri bırakıyormu veya zamanla hava tanecikleri oluyormu
tamam teşekkürler
teşekkürlerevet alabilirsin. hava tanecikleri eğer güzel montelenirse bırakmaz.